Gde je danas najlepša bivša Viktora Troickog? On na Dejvis kupu, a ona kao boginja...

Gde je danas najlepša bivša Viktora Troickog? On na Dejvis kupu, a ona kao boginja...

Autor: | 25/11/2023

0

Bivša devojka Viktora Troickog kao boginja lepote

Viktor Troicki kao selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, zajedno sa našim timom trenutno vodi bitku u Malagi, gde će teniseri Miomir Kecmanović i Novak Đoković pokušati da donesu našoj zemlji mesto u finalu gde nas čekaju Australijanci.

Andrea Rosito/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ipak, selektor i bivši vrhunski teniser u vreme svoje najveće popularnosti, pre više od desetak godina, bio je u centru pažnje i zbog  burnog ljubavnog života, a jedna od najlepših njegovih bivših lepotica bila je manekenka Sunčica Travica.

Pročitajte: U ovakvom izdanju je nikada nismo videli - Izgled Aleksandre Troicki bez šminke će vas iznenaditi! (foto)

Slavna manekenka i danas sa 37 ostavlja bez daha. U to vreme predviđali su joj sjajnu karijeru, ali ona je rešila da se potpuno povuče iz medija, vodi miran i luksuzan život daleko van Srbije. 

Viktor i Sunčica su romansu započeli 2009. godine i zaista su imali turbulentnu vezu. Mirili su se i raskidali da bi se 2014. zvanično rastali.

Instagram

 

Da se par nije razišao u prijateljskim odnosima govori poruka koju je Sunčica uputila bivšem dragom. "On treba da se zapita zašto je svaki put ostavljen",  bila je oštra lepotica.

Pročitajte: Aleksandra i Viktor Troicki proslavljaju petu godišnjicu braka, ovakav poklon svaka žena sanja

Troicki se kasnije oženio prelepom Aleksandrom, koja mu je podarila dve ćerke, a o ljubavnom životu Sunčice Travice dosta se nagađalo i sve je ostalo na nivou spekulacija, ali jedno je sigurno - upamćena je kao najlepša bivša Viktora Troickog.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Joaquin Corchero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pročitajte još