Slavska sveća, pogača i žito: Ovako porodica Đoković u svom domu dočekuje Aranđelovdan

Slavska sveća, pogača i žito: Ovako porodica Đoković u svom domu dočekuje Aranđelovdan

Autor: | 21/11/2023

1

Porodica Đoković slavi Aranđelovdan

Svi u porodici Đoković veoma su privrženi tradiciji, drže se običaja, a Novaka često viđamo u crkvi povodom velikih hrišćanskih praznika. Danas je u njegovom domu veselo, ne samo zbog trijumfa u Torinu, već i zbog slave, Svetog Arhangela Mihaila.

Ata Images

 

Pravila se znaju – od jutarnjih časova trpezu krasi pogača, tu su i ikona zaštitnika porodice, žito, vino... No, ove godine Novak neće biti u prilici da slavi sa najmilija.

Pročitajte: Novaka Đokovića muče porodični odnosi - Ona je manipulatorka, vrti me oko malog prsta

Naime, prvi reket planete pravo iz Italije otišao je u Malagu, gde se pridružio Dejvis-kup reprezentaciji.

Instagram

 

Prošlog 21. novembra, po osvajanju završnog turnira u sezoni, bio je u Srbiji i sa porodicom ugostio, između ostalih, patrijarha Porfirija.

Iako će glavna zvezda izostati, nema sumnje da će danas, posebno večeras, biti veselo u njihovoj kući na Pavlovačkom jezeru kod Rume. Svi Đokovići vole dobar provod, a za to se uvek nađe neki povod.

Instagram

 

Na svojim nalozima na Instagramu Đoković obično čestita Aranđelovdan svojima, ali i ostalim svečarima kojima je ovaj datum jedan od najvažnijih u godini.

Ovog puta slaviće sa kolegama iz tima. U Malagi su i selektor Viktor Troicki, Dušan Lajović, Laslo Đere...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Prošle godine internetom su kružile slike i snimci iz njegovog doma, gde smo videli Novaka kako igra kolo sa majkom Dijanom, glavu porodice Srđana sa unukom Stefanom, malu Taru kako pleše sa gošćama, a bio je tu i Marko, koji je doputovao iz Španije da bi učestvovao u porodičnom veselju.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana Milenkovic 03:21 22.11.2023
Odgovori

Sve najbolje u zivotu ove nase divne porodice, da budu srecni i zdravi 100 godina da zive u slozi i da ne slusaju nikakve ruzne price o sebi, samo lepe. Nece uspeti zavidnima da ih posvadjaju, jer su oni slozni i vole jedni druge..- Srecna im Slava!

hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel