Nataša Bekvalac setna, uspomene samo naviru (foto)

Nataša Bekvalac setna, uspomene samo naviru (foto)

Autor: | 15/08/2020

0

Pevačica Nataša Bekvalac veoma je vezana za članove svoje porodice i posebno vodi računa da njene ćerke, kao i sestre i roditelji uvek osećaju njenu ljubav. Vrele letnje dane lepa novosadska barbika provodi na porodičnom salašu u najboljem ženskom društvu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 11. Авг 2020. у 12:24 PDT

Nataša, poznata kao romantična i emotivna duša, odlučila je da svoju mlađu ćerku Katju odvede u mesto svog detinjstva. Ponesena uspomenama, Nataša je dovela svoju mezimicu u dvorište porodične kuće u Sremskim Karlovcima gde je kao dete bezbrižno boravila i uživala svim srcem.

- U dvorištu u kom sam odrasla - napisala je setno Nataša objavivši fotografiju ćeke kako se srećno igra u pesku.

Pročitajte: Pevačica Nataša Bekvalac otkrila koga ljubi ovih dana

Kako je posle dužeg vremena došla u ovaj grad, pevačica Nataša Bekvalac razgledala je brojne porodične fotografije iz starih albuma. Jednu od njih odlučila je da podeli i sa fanovima. Slika je nastala pre skoro dve decenije, još dok je Nataša bila školarac i nastupala na jednoj od đačkih proslava.

Iako je prošlo punih 19 godina, složićete se da se Nataša nije mnogo promenila. Osim što joj je kosa plava i dalje je tu osmeh devojčice i energija deteta na kojoj joj mnogi zavide.

A kako je porodica njena najveća snaga, Nataša je pokazala da bez ljubavi u kojoj je odrastala ništa ne bi bilo isto. Njeni roditelji juče su proslavili 48 godina braka, a pevačica Nataša Bekvalac žali što to njoj ne polazi za rukom.

- Žalim to ja nisam uspela ovako - setno je napisala Nataša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram