Posle tri decenije otkriveno zašto Mima Karadžić i Žarko Laušević nisu pričali 20 godina

Posle tri decenije otkriveno zašto Mima Karadžić i Žarko Laušević nisu pričali 20 godina

Autor: | 16/11/2023

0

Mima Karadžić i Žarko Laušević nisu pričali 20 godina

Napustio nas je najveći! Žarko Laušević preminuo je 15. novembra u 63. godini i iza sebe ostavio dubok trag, kako na život svoje porodice i prijatelja, tako i na publiku koja je neke od najvećih filmskih ostvarenja gledala samo zbog njega.

Zoran Petrovic

 

Nakon što je preminuo usled duge i teške bolesti, od Lauševića se oprostio ceo glumački svet. Poruke tuge, žala i sećanja nizale su se na društvenim mrežama, a onda je došao red i na Mimu Karadžića sa kojim Laušević nije pričao dugih dvadeset godina, a pomirili su se na sahrani Dragana Gage Nikolića.

Pročitajte: Bili su sudbinski predodređeni - Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

"Putuj s anđelima, moj dobri kume, i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta", napisao je Mima na Instagramu.

 Mima Karadžić i Žarko Laušević nisu pričali

Naime, Mima Karadžić i Žarko Laušević bili su veliki prijatelji, a Žarko je bio kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Ðurić 1992. Posle kobnog događaja 1993. u Podgorici, kad je Žarko iz pištolja CZ-99 ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića, njih dvojica prekinuli su svaki kontakt i nisu pričali dvadeset godina. Pomirili su se na sahrani Dragana Nikolića.

 

 

- Mima je blizak s porodicom jednog od ubijenih momaka i kad se to desilo, prekinuo je svaku komunikaciju s Lauševićem. Za sve ove godine nikad ga nije pomenuo, izbrisao ga je iz života - otkrio je ranije izvor za "Kurir".

I dok su ostali glumci priželjkivali Lauševićev povratak u Srbiju, Mima je u intervjuima odbijao da govori o njemu.

Pročitajte: Laušević je sa njom snimio najromantičniju scenu u karijeri - Bojana Maljević sve rasplakala oproštajnom porukom

Sahrana Dragana Nikolića je sve promenila. Mima i Žarko su tada shvatili koliko su nedostajali jedan drugom, da je život previše kratak, pa su posle sahrane otišli u kafanu, gde su se pomirili i pričali do ranih jutarnjih sati.

Ata Images

 

Da podsetimo, Žarko Laušević je bolovao od karcinoma pluća, a i pored teške dijagnoze i terapije pod kojom je bio, do poslednjeg dana je bio aktivan. Na premijeri filma "Heroji Halijarda" publika ga je dočekala gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti