Nikad viđena fotografija Žarka Lauševića sa venčanja: Taj osmeh i odelo pamtićete zauvek

Nikad viđena fotografija Žarka Lauševića sa venčanja: Taj osmeh i odelo pamtićete zauvek

Autor: | 24/11/2023

0

Žarko Laušević na venčanju kod Mime Karadžića

Nakon što je Žarko Laušević preminuo 15. novembra ponovo se pokrenula priča dva kuma, dva prijatelja i dva sjajna glumca. Dok su mnogi govorili da Mima Karadžić i Lauš, uprkos kumstvu, ne govore godinama, Mima je stao na put glasinama i zauvek sve ućutkao.

Niti je bilo svađe, niti je bilo ćutnje, Lauš i Mima govorili su sve do smrti najvećeg šmekera srpskog glumišta.

Ata Images

 

Mada ga mnogi smatraju "večitim neženjom", istina je da je Milutin ‒ Mima Karadžić jednom rekao "da" pred matičarem. Da je brak potrajao, ove godine bi slavio tri decenije staža, a upravo na toj svadbi kumovao je Žare, koji je, kako izgleda na fotografijama, srećniji od mladoženje. 

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu "Cvijeta Zuzorić", a događaj su ispratile "TV novosti". 

tv novosti printscreen

 

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu i mašnicu u kosi.

Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, čiji osmeh, leptir mašnu i svečano odelo nećete zaboraviti, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

tv novosti printscreen

 

Portal republikasrpska.net pre desetak godina pisao je da bivša gospođa Karadžić radi u marketingu jedne državne firme i tom prilikom naveo je nekoliko zanimljivih podataka. 

- Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak i nastave svako svojim putem - preneli su reči neimenovanog izvora koji je očigledno bio blizak bivšim supružnicima. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još