U Beogradu tvrde da je Crnogorac, tamo kažu - Beograđanin: Evo gde će biti sahranjen Žarko Laušević, ako porodica odobri

U Beogradu tvrde da je Crnogorac, tamo kažu - Beograđanin: Evo gde će biti sahranjen Žarko Laušević, ako porodica odobri

Autor: | 15/11/2023

0

Sahrana Žarka Lauševića neizvesna

Proslavljeni glumac Žarko Laušević koji je preminuo u 63. godini posle kratke i teške bolesti biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana, ukoliko se porodica sa takvom odlukom složi.

Prema pisanju medija, država i grad Beograd ponudili su porodici slavnog glumca da njegova večna kuća bude na Novom groblju i jedino što se čeka je pristanak porodice.

Ata Images

 

Ministarka je rekla da će on ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih glumaca na prostorima bivše Jugoslavije, prenosi Informer.

„Za mene u Beogradu tvrde da sam Crnogorac, u Crnoj Gori kažu – Beograđanin”, čuvena je rečenica Lauševića, a gde će počivati, još uvek je neizvesno.

Podsetimo, vest o odlasku glumca u ime porodice objavila je Anita Laušević.

– Obaveštavamo javnost da je danas, 15. novembra 2023. godine, u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena – navela je ona.

Pročitajte: Žarka Lauševića odnela teška bolest - Preminuo u bolnici, hrabro se borio sa jednim od najsmrtonosnijih karcinoma

Od Lauševića su se oprostile brojni političari, kolege glumci, pevači, estrada i mnogi drugi, a o svemu opširnije možete čitati OVDE.

Vesna Lalić

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs FireFly Productions