Kakva frizurica! Marija Šerifović danas slavi rođendan, a ovako je izgledala kao devojčica

Kakva frizurica! Marija Šerifović danas slavi rođendan, a ovako je izgledala kao devojčica

Autor: | 14/11/2023

0

Marija Šerifović proslavila je 39. rođendan u krugu najbližih i najvoljenijih, uz jednostavnu čokoladnu tortu i široki osmeh.

Instagram

 

– Ne znam šta bih rekla osim... Bogiću, hvala ti na jednom lepom, vrednom i čestitom životu! I znam da me najbolje i najlepše tek čeka – napisala je ona u svojoj rođendanskoj objavi, a mnogi prijatelji i pratioci čestitali su joj njen dan kako ispod ovog posta, tako i na svojim Instagram storijima.

Pročitajte: Brojka na torti ne laže, a ona kao devojčica - Verica Šerifović slavi rođendan, da li verujete da danas puni...

 

Marija se rodila u Kragujevcu, a njena majka jedna je od najpoznatijih pevačica narodne muzike, tako da je imala od koga da nasledi talenat koji se smatra među najvećim na našoj javnoj sceni.

Ata Images

 

Svoj prvi TV nastup ostvarila je sa samo 14 godina kada je nastupala sa majkom u jednoj emisiji, a samo pet godina kasnije izbacuje svoj debitantski album.

Nakon pobede na Evroviziji 2006. zacementirala je svoje mesto na muzičkom nebu Srbije, i od tada je bila nezaustavljiva.

Youtube Screenshot

 

Na društvenim mrežama svojevremeno je isplivala njena fotografija iz detinjstva, na kojoj možemo da vidimo koliko se pevačica promenila za sve ove godine.

Pročitajte: Od prijateljstva do izdaje! Jelena Karleuša precrtala Mariju Šerifović, ovo je razlog

Marija je kao devojčica imala crne krupne lokne, a i na samoj fotografiji pozira uz harmoniku dugmetaru.

Kao da je već tada odabrala svoj poziv, tako da je od malih nogu razvijala talenat koji će je u godinama koji slede vinuti u sam vrh balkanske muzičke scene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images