Ćerke Gorana iz OK benda više nisu devojčice: Pevač ih pokazao javnosti, nestvarne su

Ćerke Gorana iz OK benda više nisu devojčice: Pevač ih pokazao javnosti, nestvarne su

Autor: | 14/11/2023

0

Ćerke Gorana Gluhakovića iz OK benda prave lepotice

Pevač Goran Gluhaković, frontmen „OK Benda”, sinoć je ponosno stigao na modnu reviju Bate Spasojevića, ruku pod ruku sa ćerkama bliznakinjama Jelenom i Anđelom.

Kako smo imali prilike da vidimo, Goranove naslednice su izrasle u prave lepotice koje mu je podarila supruga Slavica.

Ata Images

 

Jedna je obukla crnu kožnu dugačku suknju koju je ukombinovala sa crnim topom, dok se druga pojavila u svetlucavoj haljini, preko koje je obukla crni sako.

Ni tata nije zaostajao za fantastičnim izgledom, pa se tako pojavio u crnim pantalonama i crnoj košulji, a čini se da vreme frontmenu legendarne grupe ništa ne može.

Pročitajte: Ćerke bliznakinje su mu na prvom mestu, Goran Gluhaković priznaje - Nekada sam pevao po klubovima, sada taksiram do njih

Podsetimo, pevač se u jednom intervjuu našalio kako mu je sada glavno zaduženje da „taksira“, odnosno da vozi ćerke u izlazak, a na neka mesta mogu da odu i zajedno.

Ata Images

 

Bliznakinje su ove godine napunile 18 godina, a pevač priznaje da ga je svojevremeno njihovo rođenje iznenadilo budući da u njegovoj porodici niko nikada nije imao blizance.

Pročitajte: Oženio se u jeku popularnosti za devojku koja nikada nije bila fan OK benda - Ova lepotica je supruga Gorana Gluhakovića

Kako je istakao, rođenje ćerki je nešto najlepše što čovek može da doživi, a kako su devojčice rasle, tako su porodična letovanja izgledala za njega i suprugu kao medeni mesec, jer su Jelena i Anđela čuvale jedna drugu i igrale se zajedno.

ATA Images

 

Bez obzira na to što se decenijama bavi muzikom, pevač nikada nije naslednicama nametao svoj muzički ukus, već ih je puštao da se same pronađu u onome što im najviše prija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images