Bolno i direktno: Ovako je Marija Šerifović saznala da ima polubrata, porodica godinama krila istinu

Bolno i direktno: Ovako je Marija Šerifović saznala da ima polubrata, porodica godinama krila istinu

Autor: | 09/11/2023

0

Marija Šerifović dolazi iz muzičke porodice. Od majke Verice nasledila je sjajan glas, ali se odlučila za neki drugi žanr. Muzikom se, kao što znamo, bavi i njen polubrat Danijel Pavlović, koji je široj javnosti postao poznat kao učesnik „Operacije Trijumf”.

Boško Karanović

 
 

Danijel se pojavljivao u još nekim rijalitijima, gde je, osim talenta za muziku, pokazao i da je sjajan imitator. Po profesiji je pijanista, ima i svoju školu pevanja.

Pročitajte: Bol o kojoj se ne govori - Brat Marije Šerifović preminuo mlad, porodicu pogodila velika tragedija

Otkako se pojavio na sceni 2008. godine, mnoge interesuje u kakvim je odnosima sa polusestrom. Da li su bliski, hoće li pasti neki duet, saradnja, bilo šta.

Instagram

 

Problema među njima definitivno nema, što je i Marija na određeni način potvrdila gostujući u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović. Danijel je, kako je rekla, plod vanbračne veze, odnosno ljubavi njenog oca Rajka.

Pročitajte: Bivši dečko Marije Šerifović više ne želi da ćuti - To mi nije trebalo u životu, pitajte nju da li je...

– Ne sećam se baš tačno ko mi je saopštio da imam polubrata, ali mislim da je to bila Draginja, Rajkova majka. Mi u porodici nikada nismo pronalazili najispravnije i najbezbolnije načine za saopštavanje bilo čega. Uvek je bilo bolno, direktno, i po meni je to pošteno.

Blic TV Printscreen

 

Za Danijela je popularna pevačica saznala u periodu kada je išla u osnovnu školu.

– Tog momenta sam ja, kao starija sestra, postala njegov zaštitnik. Sve osobe koje imaju bilo kakve genetske veze sa mnom imaju i svu moju podršku, svu moju snagu, sva moja krila – odlučno je istakla Marija.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti