Bol o kojoj se ne govori: Brat Marije Šerifović preminuo mlad, porodicu pogodila velika tragedija

Bol o kojoj se ne govori: Brat Marije Šerifović preminuo mlad, porodicu pogodila velika tragedija

Autor: | 31/01/2023

0

Brat Marije Šerifović preminuo u 42. godini

Dobro je poznato da Marija Šerifović ima mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, koga je njen otac Rajko Šerifović dobio 1985. godinu u vanbračnoj vezi. Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine, kada se takmičio u šou-programu „Operacija Trijumf”.

Pročitajte: Sav novac sa turnira dao je za njeno lečenje - Sestra Gorana Ivaniševića nije se probudila posle operacije, velika tragedija

Instagram

 
 

Međutim, manje je poznato da je Marija imala još jednog brata po ocu, koji je rođen u prvom braku Rajka Šerifovića. Dušan Šerifović preminuo je 2013, posle duge i teške bolesti. Imao je 42 godine.

− Živeo je s ocem. Imao je mnogo problema sa srcem, operisan je kao beba u Londonu. Jedva je preživeo. Konstantno je bio pod terapijom i nadzorom lekara – otkrio je svojevremeno njegov prijatelj.

Pročitajte: Otac Nebojše Glogovca otvorio dušu - Na grobu mog sina ne stoji krst, a morao bi...

Blic TV printscreen

 

Dušana Šerifovića su u rodnom Kragujevcu svi voleli, pa ga je na večni počinak ispratila reka ljudi, koja je došla da uputi poslednji pozdrav.

− Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. On je bio jedna beskrajno dobra i posebna dušica – rekla je između ostalog Marija Šerifović kada je gostovala kod Slavice Đukić Dejanović u emisiji „Na terapiji”, koja će se uskoro emitovati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti