Ronaldova izabranica ponosno pokazala telo - ovako izgleda bez šminke i filtera (foto)

Ronaldova izabranica ponosno pokazala telo - ovako izgleda bez šminke i filtera (foto)

19/08/2020

0

Devojka Kristijana Ronalda Heorhina Rodriges uživa u danima koje sa izabranikom i njihovom decom provodi na jahti. Iako zajedno imaju samo ćerku, Heorhina s ljubavlju učestvuje u odrastanju Ronaldove starije dece. Porodično letovanje počelo je kao romantičan odmor za dvoje, a onda su im se priključili i mališani.

Ronaldo i njegova porodica trenutno letuju na obalama Monaka, i dok fudbaler posvećeno trenira, kako bi svoje izvajano telo održao u formi, Heorhina uživa u svim čarima odmora. Manekenka dane provodi bez treninga, posvećena deci, i ne opterećuje se svojim izgledom.

Pročitajte: Kristijano Ronaldo iznenadio Heorhinu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 14, 2020 at 3:17am PDT

Iako su, sudeći po njenim fotografijama sa „Instagrama“, mnogi mislili da je uvek doterana, Heorhina je sa ovog letovanja objavila mnogo „no make up“, kao i neobrađenih slika, na kojima se može primetiti da ima celulit i koji kilogram viška. Ipak, za svaku pohvalu je činjenica da se ona ne opterećuje perfekcionizmom, da uživa u svom izgledu i da ništa ne želi da skriva od javnosti.

Pročitajte: Koga deca Kristijana Ronalda oslovljavaju sa mama?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 12, 2020 at 8:27am PDT

Prirodna i zadovoljna sobom, devojka Kristijana Ronalda smatra da sitne mane nisu njen nedostatak. Zadovoljna je svojim izgledom i uživa u svojoj raskošnoj lepoti, kojom je osvojila srce najpoželjnijeg neženje, fudbalera Kristijana Ronalda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 18, 2020 at 11:50am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković Instagram