Fotka sa venčanja iznenađujuća! Bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač oženio ćerku legendarnog glumca

Fotka sa venčanja iznenađujuća! Bivši muž Vesne Čipčić i otac Anje Alač oženio ćerku legendarnog glumca

Autor: | 07/11/2023

0

Otac Anje Alač deceniju i više sa rediteljkom

Anja Alač danas je svojoj mami čuvenoj glumici Vesni Čipčić podarila još jedno unuče! Na svet je došla devojčica Anđela koju su sa nestrpljenjem čekali brat Aleksej i tata Andrej Josifovski.

Jakov Simović

 

- Posle 33 godine imaću priliku da poljubim najlepšu devojku na svetu, Aleksejevu sestru, Anjinu i moju ćerku, Anđelu Josifovski - napisao je Andrej, a verujemo da su čestitke stizale sa svih strana.

Otac Anje Alač oženi ćerku legende

 

Za razliku od mame Vesne i supruga Andreja, otac Anje Alač, glumac Aleksandar Saša Alač već više od deset godina, živi daleko od očiju javnosti i uživa u ljubavi sa ćerkom poznatog glumca.

Naime, razvoda od Vesne Čipčić, sreću je pronašao kraj rediteljke i ćerke legendarnog glumca Petra Kralja, Milice Kralj, koja je početkom 2022. godine otkrila da je sa Aleksandrom stala na ludi kamen.

“Mi smo se venčali”, napisala je pozorišna rediteljka u opisu fotografije na kojoj je sa suprugom, glumcem Aleksandrom Sašom Alačem.

Privatna Arhiva

 

Odlazak pred matičara kruna je njihove 12 godina duge ljubavi, o kojoj nikada nisu pričali javno. Mlada je za najvažniji dan u životu svake žene izabrala srebrnu haljinu i sandale, dok je njen izabranik obukao klasično crno odelo.

Pročitajte: Udala se Anja Alač - Ćerka Vesne Čipčić blista u belom, pogledajte prvu fotografiju sa tajnog venčanja FOTO

Podsetimo, sa Vesnom je Saša dobio sina Ivana i ćerku Aleksandru Anju Alač, koja je krenula glumačkim stopama svojih roditelja.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti