U porodici Ristovski sve je u znaku slavlja: Danica Ristovski otkriva sve detalje

U porodici Ristovski sve je u znaku slavlja: Danica Ristovski otkriva sve detalje

Autor: | 20/08/2020

0

Glumac Lazar Ristovski i njegova supruga Danica imaju prelepe vesti. Naime, Danica je za domaće medije otkrila da njih dvoje postaju baka i deka, a da njihovi sin i snaja bebicu očekuju u septembru.

Mlađi sin Jovan i snaha Ljiljana, poznatom glumačkom paru priredili su ogromnu sreću.

- Najveće iščekivanje i najveća želja nam je da postanemo baba i deda u septembru. Ono čemu se neizmerno radujemo je da nam naš sin Jovan i snaja Ljiljana podare novog člana porodice - rekla je Danica za "Blic".

Pročitajte: Veliko slavlje - Lazar Ristovski oženio mlađeg sina (video)

Tu priliku iskoristila je da istakne dobro vaspitanje i čovečnost, koju su ona i Lazar usadili sinovima kroz vaspitanje.

- Oni su pre svega dobri ljudi i džentlmeni. Nadam se da su nasledili naše najbolje osobine i u ljudskom i umetničkom pogledu. Nije jednostavno biti dete uspešnih roditelja, a to što su i oni prisutni u sferi umetnosti je sasvim prirodno. Naš stariji sin Petar već prvim filmom i serijom „Kralj Petar“ je pokazao umetničku zrelost i dar, dok će Jovan, koji je uvek deo produkcijskog tima, sada i zaigrati u našoj novoj seriji „Drim tim“ - ističe glumica koja je svojom ulogom tetka Lile u domaćoj seriji „Igra sudbine“ skrenula pažnju domaće publike.

Pročitajte: Danica i Lazar Ristovski - Od prvog poljupca do poslednje uloge (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Ristovski (@danicaristovskiofficial) on Aug 18, 2020 at 9:44am PDT


Sanica je odlučila da otkrije detalje njihovog novog porodičnog projekta, na čijem čelu se nalazi Lazar Ristovski.

- Pre mesec i po dana počelo je snimanje serije „Drim tim“ od dvanaest epizoda sa Lazarom Ristovskim u glavnoj ulozi. U okviru te serije igram sportskog komentatora Jovanku Kanađanin. Priča je bazirana na istinitoj priči o trećeligaškom fudbalskom klubu Bulbuderac koji uspeva da stigne do prve lige. U okviru ovog projekta igra i naša snaja Teodora Ristovski, to je jedna vrsta porodičnog projekta.

Glumica je otkrila da je cela porodica posvećena radu u filmskoj industriji, zajedno sa sinovima i snahama, a na čelu uspešnog tima stoji maestralni Lazar Ristovski, koji jednva čeka da postane deka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DRIM TIM serija (@drimtim_serija) on Aug 12, 2020 at 4:15am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram