Dušica Jakovljević posle 10 godina dala otkaz na Pinku, a ovako je izgledala na početku karijere, ne biste je prepoznali

Dušica Jakovljević posle 10 godina dala otkaz na Pinku, a ovako je izgledala na početku karijere, ne biste je prepoznali

Autor: | 05/11/2023

0

Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink posle 10 godina rada.

Kako mediji prenose, ona nije želela da demantuje, ali ni da potvrdi navode, a s obzirom na to da je nedavno bila voditeljka na premijeri filma „Pokidan” u „Štark areni”, spekuliše se da bi mogla svoju karijeru da nastavi na televiziji Hajp, gde će biti glavni savetnik vlasniku Hajpa Saši Mirkoviću, a u planu joj je da se posveti produkciji.

Instagram

 

Dušica danas važi za jedno od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica, i osim harizme, mnogima je upečatljiva po svom jedinstvenom stilu i frizuri, no na početku karijere izgledala je potpuno drugačije.

Na malim ekranima pojavila se davne 2003. godine kao učesnica kviza „Ruski rulet”, a Dušica je tada imala dugu kosu u totalno drugačijoj boji nego danas.

Youtube Screenshot

 

Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas i moglo bi se sa sigurnošću reći da je ona najviše eksperimentisala u odnosu na sva druga TV lica.

Pročitajte: Botoks, fileri, silikoni... Dušica Jakovljević uradila novu operaciju na licu, pogledajte kako sada izgleda FOTO

Nakon emisije „Sve za ljubav” njena karijera kreće uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji „Audicija”, vodila je „Pinkove zvedze” i „Pinkove zvezdice”.

Youtube Screenshot

 

Dušica Jakovljević je nedavno u svojoj emisiji otkrila i da je bila urednica rijalitija „Veliki brat”, kao i to da je njegov glas u stvari bio – njen.

Pročitajte: Ona je bila Veliki brat! Iza prodornog muškog glasa krila se poznata voditeljka, nikad ne biste rekli da je to ona FOTO

- Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene. Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz „Velikog brata”, shvatile su da ih je zavela jedna žena - ispričala je voditeljka.

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti