Odgovoran za stil mnogih zvezda, ali retko ga viđamo: Naš dizajner uhvaćen na najprestižnijoj žurki u Njujorku

Odgovoran za stil mnogih zvezda, ali retko ga viđamo: Naš dizajner uhvaćen na najprestižnijoj žurki u Njujorku

Autor: | 03/11/2023

0

Stefan Orlić je naš najuspešniji modni stilista, s više od 17 godina iskustva u kreiranju jedinstvenih dizajna i radu s popularnim balkanskim časopisima, televizijskim i muzičkim zvezdama.

 

 

Među brojnim imenima koje je stilizovao su i Nikolija, Milica Pavlović, Lepa Brena, Sara Jo, da navedemo samo neke, a dizajner ne voli previše da se eksponira u javnosti, već dopušta da njegove ideje pričaju za sebe.

Pročitajte: Modni okršaj veka, bivša i sadašnja odmerile snage - Danica Ristovski i Anica Lazić, kome bolje stoji cvetna haljina?


Međutim, Stefan kad izađe, to uradi u velikom stilu. Skoro smo imali prilike da ga vidimo na Njujork fešn viku, ali je dobio i pozivnicu za jednu od najvećih žurki godine.

Privatna arhiva

 

Naime, on je prisustvovao žurki Hajdi Klum u Njujorku za Noć veštica, inače jednom od najprestižnijih okupljanja kom se svi selebritiji raduju i iščekuju cele godine.

Privatna arhiva

 

Najpoznatiji stilista koji sarađuje sa najvećim balkanskim zvezdama već neko vreme živi u Njujorku, tako da je vrlo moguće da svoje ambicije želi da proširi i preko okeana. Da li se Stefan Orlić nameračio da osvoji i američko tržište, sa nestrpljenjem čekamo da vidimo.

Privatna arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti