Stigli prvi rezultati toksikološke analize Metjua Perija, sve ukazuje na jedan uzrok smrti

Stigli prvi rezultati toksikološke analize Metjua Perija, sve ukazuje na jedan uzrok smrti

Autor: | 01/11/2023

0

Metju Peri nije umro predoziranjem  fentanilom i metamfetaminom

U kasnim večernjim satima po kalifornijskom vremenu, 28. oktobra, Holivud je zatekla tužna vest – preminuo je Metju Peri, Čendler iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena. Čuveni „Prijatelji“ ostali su bez najduhovitijeg člana.

Prvi rezultati toksikološke analize pokazali su na koje supstance je bio negativan Metju Peri koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu, u 54. godini.

Phillip Faraone/Getty Images

 

Naime, smrt Metjua Perija nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, kako pokazuju početni testovi. Analiza je otkrila da glumac u svom telu nije imao met ili fentanil, snažnu opoidnu supstancu. 

Pročitajte: Imao je sve, ali ne i naslednike - Evo kome ostaje ogromno bogatstvo Metjua Perija

Sprovode se dalji testovi kao deo toksikološke analize kako bi se ustanovilo da li je su njegovoj krvi bili prisutni neki drugi ilegalni lekovi odnosno da li je bilo štetnih doza lekova koji se izdaju na recept.

Činjenica da početno testiranje pokazuje da nije bilo predoziranja metamfetaminom ili fentanilom, koji je vodeći ubica u američkoj opioidnoj epidemiji, u skladu je s onim što su ljudi bliski glumcu rekli da je bio trezan i nikad srećniji, piše TMZ.

Profimedia

 

Svi lekovi koji su pronađeni u kući Metjua Perija tog kobnog dana bili su prepisani glumcu zbog raznih bolesti, od depresije do anksioznosti i nađeni su u odgovarajućem pakovanju.

Ukoliko toksikološki testovi budu pokazali bilo šta sumnjivo, Odeljenje za ubistvo i pljačke policije u Los Anđelesu koje vodi slučaj, nastaviće sa istragom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Frederick M. Brown/Getty Images

Pročitajte još