Porodična prijateljica otkrila nove detalje smrti sina Mirka Kodića: Nije mu bilo spasa...

Porodična prijateljica otkrila nove detalje smrti sina Mirka Kodića: Nije mu bilo spasa...

Autor: | 30/10/2023

0

Sin Mirka Kodića, čuvenog harmonikašaiznenada je preminuo u subotu, u stanu na beogradskoj Karaburmi. Aleksandar Kodić je zaspao i više se nije probudio.

Kako je policija na licu mesta ustanovila, umro je u snu, ali je naložena i obdukcija. Imao je samo 30 godina.

Ata Images

 

Za porodicu utehe nema. Aleksandrova majka, Mirkova prva supruga, van sebe je od šoka, rekla je ekipi Kurira jedna njena prijateljica.

– Aleksandar je tu živeo s majkom, baba je preminula pre dve godine. Još se ne zna šta se desilo i zbog čega je preminuo. Majka ga je našla ujutru bez znakova života, nije mu bilo spasa... Rekla mi je da se žalio da ga boli glava poslednjih dana, ali ko je mogao da pretpostavi da će se ovo desiti? Bio je zdrav i prav mladić. Vredan. Svi su ga u zgradi voleli.

Pročitajte: Na klinici se rađamo, ali na njoj ne umiru svi - Laćine reči i poslednja slika iz Izraela kao da su naslutile najgore: Samo bez uspomena

Ni proslavljeni harmonikaš nije ništa bolje, što je sasvim razumljivo. Od stresa i šoka Mirko je završio u bolnici, a njegova druga supruga Silvija medijima je rekla da nije u stanju da priča.

Ata Images

 

Aleksandar je ranije bio zaposlen kao barmen u restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu košarkaša Dejana Bodiroge. Letnji odmor proveo je na Crnogorskom primorju, uživao, sve je bilo u redu. Ništa nije slutilo na tragičan kraj.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti