Muzikalan na tatu, emotivan na mamu: Sin Sanje Ilića i Zlate Petković je dobro poznato lice

Muzikalan na tatu, emotivan na mamu: Sin Sanje Ilića i Zlate Petković je dobro poznato lice

Autor: | 27/10/2023

0

Sin Zlate Petković je takođe umetnik

Proslavljena glumica Zlata Petković, jedna od najlepših filmskih i TV zvezda Jugoslavije, bila je jedno od najupečatljivijih lica u našoj kinematografiji, pa je njena iznenadna smrt 2012, nakon moždanog udara, rastužila regionalnu javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

 

 

Najteže je ovaj gubitak, naravno, pao njenoj porodici, a poznato je da je Zlata decenijama bila u skladnom braku s kompozitorom Aleksandrom Sanjom Ilićem.

Pročitajte: Nenad Okanović ima dva sina, stariji je dobio ime po našem legendarnom glumcu - Upoznajte Danila i Trufuna FOTO

– Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30 godina. Otišla je kako je otišla... Nije moralo tako da desi... Nisam stigao ni da joj kažem koliko je volim. Pala je samo i otišla u bolnicu. Lekari su je držali u veštačkoj komi, ali nije joj bilo spasa – svojevremeno je pričao Sanja, koji nas je napustio 2021. godine.

Luka Šarac

 

Sa Sanjom Ilićem Zlata je dobila sina Andreja, koji jeste dugo u javnosti, budući da je nasledio tatin dar za muziku.

On se bavi pevanjem, komponovanjem, pisanjem tekstova i muzičkom produkcijom, a uprkos tome ni on ne voli da eksponira privatni život.

Pročitajte: Ispovest Sanje Ilića - Nije moralo tako da se desi, nisam stigao da joj kažem ni koliko je volim


Andrej se prošle godine oženio svojom izabranicom Vanjom, s kojom je posle deset meseci dobio ćerku, a devojčici su dali ime Zlata.

Instagram

 

– Možda će zvučati čudno, ali ja i dalje nisam svestan da se to dogodilo. Zasad normalno funkcionišem, s tim što svakodnevno imam neke svoje padove. Još uvek se nisam navikao na to da moje majke nema – rekao je Andrej svojevremeno nakon majčine smrti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

 

Andrej nije mnogo pričao o svojoj porodici u javnosti, a jednom prilikom je dirnuo pratioce na Instagramu podelivši fotografiju nastalu ispred spomenika Zlati Petković u Svrljigu.

– Vanvremenska i moja – napisao je Andrej Ilić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Ilic (@andrejilic__)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti