Kakva dama: Majka Žike Todorovića posle duže vremena u javnosti, blista u devetoj deceniji

Kakva dama: Majka Žike Todorovića posle duže vremena u javnosti, blista u devetoj deceniji

Autor: | 26/10/2023

0

Majka Srđana Todorovića je žena vanvremenske lepote

O premijeri filma "Čuvari formule" i dalje se priča, kao i o mnogim poznatim ličnostima koji su slikani na crvenom tepihu tom prilikom.

Ata Images

 

Među brojnom publikom našao se i Srđan Žika Todorović u pratnji svima poznate dame koju dugo nismo videli u javnosti. U pitanju je majka glumca, Snežana Matić, balerina koju lepota nije napustila ni u devetoj deceniji.

Ata Images

 

Njih dvoje su uživali u gledanju novog filma Dragana Bjelogrlića, i svi su komentarisali kako se vidi da Žika i Snežana imaju predivan odnos.

Ata Images

 

Žika se više puta pohvalio lepom mamom na svom Instagram profilu, a jednom prilikom je ispričao kako su se ona i njegov otac Bora Todorović upoznali.

Pročitajte: I ona je glumica - Gledali ste je u brojnim domaćim filmovima, a niste znali da je rođena sestra Žike Todorovića

‒ Mama i tata upoznali su se u Zagrebu. Bora je kevu sreo kada je bila mlada balerina i tek je počela da igra u „Hrvatskom narodnom kazalištu“. Tu su se oni smuvali i on ju je poveo u Beograd. Ja sam se rodio 1965, a oni su se razveli četiri godine kasnije ‒ otkrio je jednom prilikom Srđan, dodajući da nikad nije imao problem što njegovi roditelji ne žive zajedno. 

Instagram

 

‒ Ja sam živeo sa mamom, ali kad god je ona odlazila na vežbe i predstavu, bio sam sa Borom. Mogu da kažem da sam imao baš lepo detinjstvo. Svaki poklon, svaki rođendan, svaka Nova godina, sve je bilo duplo. Na more sam išao malo sa kevom, malo sa ćaletom. Uglavnom, naš odnos je bio dobar ‒ rekao je popularni glumac.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti