U najlepšem društvu: Ivan Ivanović slavi rođendan sa ćerkama

U najlepšem društvu: Ivan Ivanović slavi rođendan sa ćerkama

Autor: | 22/10/2023

0

Ivan Ivanović slavi 48. rođendan, čestitke se nižu, ali bez sumnje su najlepše one prve, koje su mu uputile najvažnije dame u njegovom životu – ćerke Staša i Lola. U objavi na Fejsbuku na zvaničnoj stranici „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ stavio je samo broj godina, jer fokus je na nasmejanim licima sa fotografije.

Pročitajte: Život sa tri dame - Zavirite u prelepi stan Ivana Ivanovića u kome glavnu reč vodi ćerkica Lola

Slika popularnog voditelja i njegovih devojaka nešto je najslađe što ćete danas videti. Osmesi govore sve, a prizor je dodatno zasladila torta, ponovo u crveno-belom „dresu“ njegovog omiljenog kluba, sa svećicama koje otkrivaju koji je rođendan na redu ovog oktobra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

 

Na Instagramu je objavio istu fotografiju, uz simpatičan opis „Fritulica i Šufnudlica“, otkrivši kako od milja zove Lolu i Stašu. „Sve što ti u životu treba na jednoj slici“, piše u jednom komentaru. Ivanov široki osmeh potvrđuje da je zaista tako.

Miloš Nadaždin

 
 

Starija ćerka u februaru je napunila 19 godina, ima poseban imidž i nije krenula njegovim novinarskim putem. Zaljubljena je u ples, a nedavno smo je videli u spotu Relje Popovića, u jednoj božanstvenoj koreografiji.

Ćerka Ivana Ivanovića zavela poznatog repera - Pogledajte snimke, sve puca od strasti

Mlađa, Lola, koju je voditelj dobio sa dugogodišnjom partnerkom Anjom, u martu je proslavila drugi rođendan i mezimica je cele porodice. Kažu da sve više liči na tatu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović

Pročitajte još