Slike, klavir, skupoceni predmeti: Ovo je dom Lee Kiš koji održava sama, bez kućne pomoćnice

Slike, klavir, skupoceni predmeti: Ovo je dom Lee Kiš koji održava sama, bez kućne pomoćnice

Autor: | 20/10/2023

0

Dom Lee Kiš uređen je po njenom ukusu

Lea Kiš nedavno je neobično odgovorila na pitanje kako održava liniju. Naime, voditeljka je rekla da sve kućne poslove obavlja sama jer ne može sebi da priušti kućnu pomoćnicu.

Ata Images

 

– Nisam tip koji trenira, fizički sam aktivna samo kad spremam kuću. Odlučila sam da nema kućne pomoćnice, to je danas i skupo, tako da kukam i sve sama radim – kaže voditeljka, i dodaje:

– Jednom nedeljno je moja tertana usisavanje, pranje zavesa, metla, četka... Nikada nisam bila aktivna u teretani, možda neka šetnja i ovaj vid rekreacije. Spojim lepo i korisno, umorim se dok očistim, a bude mi i čisto.

Pročitajte: Komšije su sigurno ljubomorne: Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

Kako izgleda dom Lee Kiš imali smo prilike da vidimo u emisiji „Exkluziv”, kada je voditeljka ekipi Prve televizije otvorila vrata svoje lepe kuće.

Prva TV printscreen

 

U njihovom domu dominiraju umetničke slike i police s knjigama, a poneki od skupocenih predmeta potiču iz 19. veka.

Prva TV printscreen

 

Klavir zauzima posebno mesto u njihovom domu, bordo kožna garnitura idealna je za uživanje u kafici, a njoj i suprugu Momčilu Jokiću društvo pravi i pas Marli.

Prva TV printscreen

 

Kako je navela u emisiji, kuva svaki dan kao i svaka porodična žena, a kuhinja je minimalistički uređena i praktična za održavanje i čišćenje.

Prva TV printscreen

 

Godinama je sa suprugom „vodila rat” oko uređenja kuće, pa je često koristila priliku da, kada Momčilo ode na službeni put, ona preuredi kuću po svom ukusu, što je takođe radio i on.

Pročitajte: Ko želi da spava u krevetu Lee Kiš? Zavirite u prelepu vikendicu na Avali koju voditeljka izdaje

– Ako vam nije prijatno tamo gde jedino možete da se odmorite, onda ništa ne vredi. Sklapali smo, malo smo se i bunili jer on hoće jedno a ja drugo, a kad on ode na službeni put, onda zovem majstore i uredim kako ja hoću – sa osmehom je rekla Lea Kiš.

Prva TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević