Osušio se: Željko Vasić smršao dvocifren broj kilograma, promenio ishranu zbog zdravlja

Osušio se: Željko Vasić smršao dvocifren broj kilograma, promenio ishranu zbog zdravlja

Autor: | 20/10/2023

0

Izgled Željka Vasića promenio se

Željko Vasić oduvek je važio za izuzetno naočitog i zgodnog muškarca, ali kada su mu lekari otkrli zdravstveni problem, morao je da promeni ishranu.

ATA Images

 

Naime, pevač je saznao da ima visok pritisak i da pod hitno mora da promeni stil života. Njegov novi jelovnik pomogao mu je da izgubi čak 12 kilograma, i svi su bili iznenađeni kada su videli njegovu transformaciju početkom meseca na snimanju njegovog novog spota.

Pročitajte: Praktična žena se prepolovila - Nataša Pavlović imala 20 kilograma više, trik sa večerom skinuo sve

Sada je izvor otkrio da je Vasić sasvim slučajno saznao da ima zdravstveni problem na rutinskom pregledu, i da je uravnotežena ishrana prvi korak ka držanju visokog pritiska pod kontrolom.

Ata Images

 

– Željko je sasvim slučajno otkrio da pati od visokog pritiska. Na rutinskom pregledu odmah su mu prepisali izbalansiranu ishranu koja ga je vrlo brzo dovelo ne samo do boljeg zdravlja već i do savršenog izgleda – otkrio je izvor.

Iako je zdrav, njegova ishrana nije čak ni toliko rigorozna, te pevač u određenim situacijama može da jede i masnije namirnice.

Pročitajte: Smršala je deset kilograma i nije ih vratila - Dijeta Aleksandre Radović ima caku koja topi masti

– U dijeti koju su mu prepisali dozvolili su mu da jede čvarke, ali isključivo pre koncerta, kako bi prirodnim mastima dobio preko potrebnu energiju. Željko je bio sasvim zbunjen, ali evo, pokazalo se da je izmenjena ishrana dala željene rezultate. Krvna slika mu je kao u mladića, a kako mnogi kažu, izgleda bar desetak godina mlađe – rekao je izvor, navodi „Blic”.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Najnovije vesti