Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u sudu: Supružnici bez osmeha stigli u Palatu pravde, ovo je razlog

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u sudu: Supružnici bez osmeha stigli u Palatu pravde, ovo je razlog

Autor: | 19/10/2023

1

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić kao podrška stigli su danas u Palatu pravde, gde se nastavlja suđenje samozvanom profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću. Za današnje ročište predviđeno je da Milena Radulović, jedna od  Aleksićevih žrtvi, nastavi svoje svedočenje.

Radulovićeva je stigla u pratnji partnera Ognjena Jankovića, dok je Aleksić stigao sa suprugom i nekadašnjim fudbalerom Dušanom Savićem.

Ata Images

 

Danas su se ispred Palate pravde našli mnogi glumci koji su došli da podrže koleginicu u borbi koja traje već duže vreme.

Milan Marić, Andrija Milošević sa suprugom Aleksandrom Tomić, Vaja Dujović, samo su neki koju su u ovom procesu vetar u leđa Radulovićevoj.

Pročitajte: Hrabra Milena Radulović - Osećala sam se prljavo, povredio me je kao niko u životu

Ispred Palate pravde okupili su se i aktivisti koji su razvili transparent na kome piše „Verujemo Mileni Radulović“.

Ata Images

 

Podsetimo, Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila glumica Iva Ilinčić, a potom i druge devojke.

Pročitajte: Bio je 15 godina u braku sa voditeljkom, deca ostala sa njom - Novi dečko Milene Radulović je Ognjen Janković

Podsetimo, prošlo ročište, koje je održano sredinom septembra, proteklo je u znaku skandaloznog ponašanja odbrane koja zastupa Aleksića, ali i jake podrške Radulovićevoj.

Ata Images

 

Advokat koji brani Miroslava Aleksića je ponovo, u svom maniru, postavljao pitanja koja su izazivala gađenje, pokušavajući da ponizi hrabru glumicu koja se sve vreme držala dostojanstveno.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još