Sprat za svakog člana porodice, crni mermer, stakleni zid: Kuća Mileta Kitića na Dušanovcu oličenje bogatstva

Sprat za svakog člana porodice, crni mermer, stakleni zid: Kuća Mileta Kitića na Dušanovcu oličenje bogatstva

Autor: | 19/10/2023

0

Vila Mileta Kitića na Dušanovcu

Marta Savić i Mile Kitić poseduju velelepnu kuću za koju nisu žalili ni jedan dinar! Muzičke zvezde nisu se bojale da pred televizijskim kamerama otvore vrata svog luksuznog doma koji se viđa samo u svetskim magazinima.

Instagram

 

Kako su mediji ranije prenosili vila na Dušanovcu pevača je koštala vrtoglavih 550.000, a što se tiče opremanja ne sumnjamo da je uloženo još toliko.

printscreen/Tv Prva

 

Prostrano kupatilo i garderober, sala za bilijar, bazen u centru doma, stakleni zid koji se uklanja pritiskom na dugme pa zatvoreni bazen postaje otvoren - nešto je što poseduje poznata porodice.

Posle 34 godine braka Mile Kitić progovorio o vanbračnom sinu - Išli smo na sud, jurila me je po Nemačkoj

Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

- Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Osim toga veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas - izjavila je svojevremeno ona.

printscreen/Tv Prva

 

Mile i Marta poseduju impozantnu kolekciju umetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

printscreen/Tv Prva

 

U kući se nalazi mnogo crnog mermera, fine keramike uvezene iz inostranstva, sitnih detalja po obojenim zidovima u crveno, ogroman garderober i sto za bilijar.

Podsetimo, Mile Kitić sad živi u izobilju, ali nekada nije bilo tako i put do uspeha nije bio nimalo lak.

Pročitajte: 200 kvadrata na 50 metara od mora - Zavirite u luksuzni dupleks Mileta Kitića i Marte Savić u Dominikani FOTO

- Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sada zdrav. Bar sam tako čuo, da ljudi koji se malo namuče u detinjstvu i životu, čak duže žive - prisetio se pevač tada za domaće medije.

printscreen/Tv Prva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin