Kao holivudski glumac: Ovo je otac Viktora Savića, sa sinom je delio kadar u popularnoj seriji

Kao holivudski glumac: Ovo je otac Viktora Savića, sa sinom je delio kadar u popularnoj seriji

Autor: | 18/10/2023

0

Otac Viktora Savića je muzičar, pevač i glumac

Viktor Savić, jedan od najzaposlenijih glumaca mlađe generacije, dolazi iz umetničke porodice. Imao je od koga da nasledi talenat, no, o tome se ne zna mnogo jer ne voli previše da priča o privatnom životu. U pitanju je – njegov otac.

ATA Images

 

Iako Jovan Savić nije školovani glumac, već naturščik, mogli smo da ga vidimo u nekoliko značajnih projekata. Poznat pod nadimkom Lole, on je i muzičar, pevač, bluzer, član benda „Zona B”.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Oženio se Viktor Savić, pred oltar odveo poznatu glumicu

Upravo je zahvaljujući primarnoj profesiji dobio glavnu mušku ulogu u seriji „Pet”, priči o pet žena spremnih na sve kako bi zaštitile jedna drugu.

Jelena Jovanov/Gloria

 

– Gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta „Stari rok majstori”. Sećam se, bila je subota, najavljivali smo koncert koji je trebalo da se održi u Zvezdara teatru. Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu.

– Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, i već ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim – ja. Video me je kada sam gostovao u Jutarnjem i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku. Nisam znao da imam dar za glumu – otkrio je otac Viktora Savića jednom prilikom.

Jelena Jovanov/Gloria

 

Jovan je glumio i s Viktorom, delili su ekran u seriji „12 reči”, gde su igrali upravo oca i sina. Pojavio se i u popularnim serijama „Senke nad Balkanom”, „Žigosani u reketu”, „Urgentni centar”, „Kalkanski krugovi”... Iako je glumom počeo da se bavi kasno, na početku sedme decenije, Savić senior uspeo je da sruši sve predrasude. A mora se priznati, ima i markantnu, holivudsku pojavu.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti