Jači nego ikad: Supruga Branislava Tomaševića raznežila objavom, čestitke se nižu

Jači nego ikad: Supruga Branislava Tomaševića raznežila objavom, čestitke se nižu

Autor: | 17/10/2023

0

Jelena i Branislav Tomašević imaju razloga za slavlje

Biti u braku je stalan rad i ponekad ume da bude teško, često se čuje. To za glumca Branislava Tomaševića i njegovu suprugu Jelenu jednostavno ne važi.

Instagram

 
 

Glumac je godinama u skladnom braku s manekenkom Jelenom Ivanović, s kojom ima trojicu sinova. Njihova velika porodica odlično funkcioniše zahvaljujući posvećenosti ovog para.

Pročitajte: Ljubavna priča bez srećnog kraja - Dečko Ane Stanić bio je jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca, iznenadićete se o kome je reč FOTO

Jelena je danas objavila staru fotografiju para i napisala: "Danas. 17 godina". Njihovi osmesi traju sve ove godine, kao prvog dana.

Instagram

 

Par je svojevremeno pričao kako je sam početak bio filmski, i da se ljubav desila na prvi pogled.

- Plamen je buknuo na prvi pogled i sve vreme tinja. Ako bismo osećanja morali da pretočimo u reči i pokušali da opišemo šta nas je međusobno privuklo, pored neodoljive fizičke privlačnosti, čvrsto su nas vezale i zajedničke životne vrednosti - istakla je manekenka u intervjuu.

Instagram

 

Branislav se svojoj izabranici iznova divi jer je predana i strastvena prema svemu što radi.

- Divim se njenoj predanosti i strasti koje pokazuje prema svemu što počne da radi. Stalno je u potrazi za novim izazovima, a posebno cenim način na koji uspeva da bude profesionalno uspešna i u isto vreme divna majka, kao i inspirativna supruga - rekao je glumac u intervjuu za Story pre nekoliko godina.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović