Ksenija Bujišić objavila prvu fotografiju sa suprugom

Ksenija Bujišić objavila prvu fotografiju sa suprugom

Autor: | 26/08/2020

0

Muž Ksenije Bujišić i otac njene ćerkice Lore, javnosti je prava misterija, jer voditeljka ne voli i ne želi da priča o svom privatnom životu. Kada je u medijima osvanuo naslov da je popularna voditeljka vremenske progonoze Tv "Prva" u drugom stanju odmah su krenula pitanja sa kim je trudna.

Pročitajte: Povratak na posao - Ksenija Bujišić samo tri meseca nakon porođaja na malim ekranima (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 24. Јул 2020. у 12:56 PDT

O udaji Ksenija nikada nije želela da govori za medije. U emotivnoj vezi je skoro tri godine i nikada nije želela preterano da je eksponira u javnosti. Sve što se o njoj zna jeste da je Ksenija ludo zaljubljena u Miljana, koji joj je poklonio svoje srce i za veoma kratko vreme postao i otac njenog deteta.

Kako se Ksenija posle samo tri meseca posle porođaja vratila na posao, Miljan je preuzeo najveći deo brige oko malene Lore. Jedan od povoda da mu se zahvali za svu ljubav i podršku koju joj pruža bio je i njegov rođendan. Ona je na svom Instagramu objavila prvu zajedničku fotografiju, koja iako je mutna, pokazuje strasan zagrljaj i osmeh zaljubljenosti.

Pročitajte: Anđela Đurašković i Ksenija Bujišić - Dete je nešto što se stvarno računa, sve ostalo je nevažno

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 15. Авг 2020. у 4:09 PDT

- Sve je mutno, ali osećaji su stvarni. Otkad smo se upoznali, znala sam da smo posebni. Većina ljudi čitav život pretražuje da bi pronašla ono što smo već pronašli. Biti tvoja žena je jedno od najvećih blagoslova koji mi je život dao. Ti si moj mir, moje srce i moje srećno mesto. Ti si tako neverovatan muž, tata i prijatelj! Ti si moja sreća zauvek. Srećan rođendan, moja ljubavi! Volim te više nego što bih ikada mogla da objasnim - napisala je presrećna Ksenija i dodala:

- Moj osmeh je snaga naše ljubavi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 25. Авг 2020. у 4:29 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram