Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo: Sandra Bugarski vidno smršala, pogledajte novi izgled

Zavoleli smo je kao bucku, a sad je ne prepoznajemo: Sandra Bugarski vidno smršala, pogledajte novi izgled

Autor: | 16/10/2023

0

Izgled Sandre Bugarski bolji nego ikad

Sandra Bugarski dospela je u žižu interesovanja zahvaljujući seriji “Igra sudbine” koja je poslednjih sezona u vrhu liste najgledanijih. Na sceni je više od 25 godina i ostvarila je niz sjajnih uloga, mahom na “daskama koje život znače”, ali šira javnost zavolela ju je tek zahvaljujući simpatičnoj Pančeti.

Luka Šarac

 

U seriji je uvek viđamo u garderobi koja se slaže sa njenim karakterom – veseloj, vedroj, punoj života i optimizma. Slično oblači i dok uživa sa svojim gostima u emisiji “Uz kafu sa...”, koju vodi na televiziji B92.

Instagram

 

Za najnovije izdanje Sandra je odabrala roze odelo, u Barbi maniru. Klasično, ne previše usko, ali dovoljno da fino prati liniju tela. Kada je objavila fotografiju na Instagramu, mnogi su primetili da je njena silueta malo drugačija, uža.

Pročitajte: Duga ravna kosa, donji veš i manekenska linija - Da li verujete da je popularna Pančeta nekada ovako izgledala FOTO

 

„Super izgledaš, carice”, „smršali ste”, „lepoto”... Nizali su se komplimenti u komentarima, a neke su ostavile i njene kolege, među kojima i Ljubinka Klarić i Zinaida Dedakin.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti