NEK JE ŽIVO I ZDRAVO! Porodila se Marijana Mićić, Miloša cepali do jutra

NEK JE ŽIVO I ZDRAVO! Porodila se Marijana Mićić, Miloša cepali do jutra

Autor: | 15/10/2023

0

Porodila se Marijana Mićić po drugi put

Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović početkom decembra prošle godine postali roditelji prvi put. Voditeljka se u tajnosti porodila i na svet donela ćerkicu kojoj je par dao ime Ana, a njenog supruga cepali su do jutra kako to tradicija nalaže.

Instagram

 

Vest o dolasku bebe na svet par je uspeo da sakrije od očiju javnosti, a čim je informacija objavljena, mnogobrojni fanovi danima su im čestitali. 

Boško Karanović

 

Sada je red došao na drugu bebu! Lepa voditeljka se porodila po drugi put i na svet je donela devojčicu, kako saznaje Story

Poznato je da Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije i nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dva kilograma viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili.

Pročitajte: Cela zemlja ga zna, a samo retki da je legendarni roker svekar Marijane Mićić! Spremite se na iznenađenje FOTO

- Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan posle desetog dana mi je rekla ju, što ste smršali. Uplašila sam se, rekoh.Zašto, šta mi je - ispričala je Mićićeva.

Instagram

 

Inače, Marijana i njen partner proslavili su osam godina veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još