Sanja Marinković: Još se nisam zvanično razvela, što ne znači da neću

Sanja Marinković: Još se nisam zvanično razvela, što ne znači da neću

Autor: | 01/04/2020

0

Sanja Marinković ponovo podgrejala glasine o razvodu

Iako voditeljku Sanju Marinković  gledamo godinama na malim ekranima i viđamo je na mnogim javnim dešavanjima, o njenom životu znamo jako malo, premda se čini da je poznajemo. Voditeljka svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, ali su sve glasnije priče o njenom razvodu. Da u tim pričama ima istine, Sanja je nagovestila u emisiji kod kolege Ognjena Amidžića.

– Razvela se zvanično još nisam, što ne znači da neću. Volela bih da sam se zaljubila, ali još uvek nisam – odgovorila je iskreno Sanja Marinković.

Sanja Marinković veruje da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova

Foto ATA Images

Sanja Marinković je u braku sa Aleksandrom Uhrinom za koga se udala 2011. godine nakon dugogodišnje veze i sa kojim ima 12-godišnjeg sina Strahinju.  Nagađalo se da je njen brak u krizi,a o tome je prvo govorila za magazin “Story”.

Popularna voditeljka tom prilikom dala je i malo konkretnije viđenje „velike ljubavi“, teme koja je, istakla je, uvek izuzetno osetljiva.

- Verujem da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova. Venčanje nije kao kada kupujete veš-mašinu, pa dobijete garantni list u kome piše koliko će trajati. Kada sam se ja venčavala, to u startu nije bilo neka naša mera sreće, jer smo se uzeli kada je naš sin Strahinja već imao četiri godine.

Ni tada nisam tražila nikakve garancije koliko će ljubav i sreća trajati, kao što ni sada neću tražiti. Nisam se razvela, ali vreme će pokazati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 25. Мар 2020. у 12:13 PDT


- Nisam od onih razmaženih i nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali sam spremna da, ma koliko strahovala od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta.

Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Videćemo da li će ljubav pobediti strah od odlaska. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života.

Sanja Marinković je pozvala prijateljicu Vesnu Dedić i rekla: „Bože, gde se krio ovaj čovek sve ove godine?“

https://www.instagram.com/p/B6eMbvaHjJY/

A zajedničkih godina ima puno. Supruga Aleksandra upoznala je na poslu, kada je došla da pogleda prvu epizodu emisije „Sve za ljubav“. Trenutak ljubavi na prvi pogled dogodio se uz stihove pesme Sergeja Ćetkovića „Pogledi u tami“.

Nešto kasnije Sanja je pozvala prijateljicu Vesnu Dedić i rekla: „Bože, gde se krio ovaj čovek sve ove godine?“ Venčali su se u limuzini na putu za Pariz, bez pompe i medija, jednog četvrtka koji im je oboma bio slobodan dan, što se poklopilo sa interesantnim datumom - 11. 11. 2011 – kako se verovalo, idealnim za sklapanje braka.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram