Na vrhuncu slave napustila je zemlju, udala se za učitelja joge i dobila sina Teslu: Srpska glumica evakuisana iz Izraela

Na vrhuncu slave napustila je zemlju, udala se za učitelja joge i dobila sina Teslu: Srpska glumica evakuisana iz Izraela

Autor: | 13/10/2023

0

Iz ratnog vihora koji je ovih dana zahvatio Izrael pobegla je i Marija Jakšić. Glumica je zajedno sa Srbima koji su u toj zemlji živeli i radili evakuisana specijalnim letom „Air Srbije”. Po dolasku u Beograd, za medije je izjavila da je situacija surova i jeziva, i da su ljudi bežali u skloništa. Srećom, sada je na sigurnom.

Telegraf printscreen

 

Iako je dugo nije bilo ovde, njeno ime, a posebno lepo lice, dobro su nam poznati. Sećamo je se iz spota za pesmu „Žena bez imena” Vlade Georgieva, gledali smo je u filmovima „Mi nismo anđeli 2” i „Kordon”, seriji „Mješoviti brak”...

Pročitajte: Njoj je posvećena njegova najlepša balada - Bivša devojka Vlade Georgieva sreću pronašla u Americi

Slikala se i za „Plejboj”, nastupila u rijalitiju „Farma”, uspešno igrala u pozorištu, a bavila se i humanitarnim radom.

Youtube printscreen

 

Napustila je Srbiju na vrhuncu slave, što je mnoge iznenadilo jer je važila za jednu od najpopularnijih glumica. No, ljubav prema jogi bila je jača. Marija je odlučila da život nastavi na drugom kraju sveta, u Indiji.

– Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim držim časove te drevne metode samorazvoja – otkrila je jednom prilikom.

Facebook

 

Sa Markusom je dobila sina kojem su dali ime Tesla, po našem slavnom naučniku. Radila je kao instruktorka joge, a kada se i kako obrela u Izraelu, nije poznato.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Facebook