Nikola Kojo našao svoj mir daleko od Beograda: Vikendica je san snova, baš se vidi da je njegova

Nikola Kojo našao svoj mir daleko od Beograda: Vikendica je san snova, baš se vidi da je njegova

Autor: | 08/10/2023

1

Kuća Nikola Koje je prelepa

Nikola Kojo gradsku vrevu je svojevremeno zamenio životom na selu. U selu Rogača glumac je napravio svoju oazu mira, daleko od gradskog saobraćaja i buke.  

Boško Karanović

 

Iako ceni svoju privatnost i ne deli je često sa sedmom silom i ostatkom javnosti, svojevremeno je pokazao na društvenim mrežama svoj dom nedaleko od Sopota.

Pročitajte: Velika Moštanica kao Provansa - Suzana Mančić od vikendice koju je nasledila od roditelja napravila raj

Kuća Nikola Koje nalazi se na livadi, okružena kukuruzom i poljima pšenice, daleko od prvog komšije. Veliko dvorište ovog prekrasnog imanja ima bazen, baštenski nameštaj, ali i trambolinu za njegove tri mezimice.

 

 

U dvorištu mogu da se vide pomoćne kućice i teren za basket, a glumac ovo parče raja održava s velikom ljubavlju. U tome mu pomaže i supruga Aleksandra i zajedno uživaju u idiličnom okruženju.

Pročitajte: Razveo se, zasnovao novu porodicu i sreću pronašao na Zlatiboru - Ovako izgleda prelepi planinski dom Mašana Lekića FOTO

Podsetimo, pre desetak godina Kojo je imao ideju da napravi komunu za umetnike koji žele da pobegnu od grada. Planiralo se da brojne ličnosti iz sveta filma kupe placeve jedni pored drugih, ali usled različitih problema od ove ideje su odustali. Svi, osim Koja, koji se nije pokajao ni u jednom trenutku.

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 11:04 09.10.2023
Odgovori

Takvi arogantni i ćudljivi ljudi ne nalaze MIR ni na ovom ni na onom svetu.

hellomagazin.rs Boško Karanović