Da li znate ko je pevač sa slike? Promenio je veru, preminuo u 43. godini, ćerka je krenula njegovim stopama

Da li znate ko je pevač sa slike? Promenio je veru, preminuo u 43. godini, ćerka je krenula njegovim stopama

Autor: | 06/10/2023

0

Pevač sa slike preminuo je u 43. godini

Devedesetih godina bio je jedna od najvećih folk zvezda na ovim prostorima. „Usne vrele kao žar“, „Što mi noći nemaju svanuća“ i mnogi drugi hitovi obeležili su njegovu karijeru, a, nažalost, i nadživeli su ga.

Privatna arhiva

 

Rođen je 1964 u Kozarskoj Dubici. Preminuo je u Bijeljini 43 godine kasnije. Kada je iz islama prešao u pravoslavlje, Amir Rešić postao je Nikola, a nadimak Nino koristio je kao umetničko ime, po kojem ga i danas pamtimo.

Pročitajte: Njemu je posvetila pesmu Nevera - Vesna Zmijanac ludo volela poznatog pevača, on je prevario s koleginicom

Da li biste mogli da ga prepoznate na ovoj crno-beloj fotografiji, snimljenoj kada je bio dečak? Možda vam ne bi uspelo iz prvog pokušaja jer se na slici ne vide tri mladeža ispod oka, koji su bili njegov zaštitni znak.

Youtube printscreen

 

Zvanično nikad nije objasnio zbog čega je promenio veru. Moguće je da je to učinio zbog supruge Sare Marković, a možda i za potrebe srpskog tržišta, budući da je ovde svojevremeno bio izuzetno popularan. Ženio se tri puta i u svakom braku dobio je po jednu ćerku – Amelu, Sandru i Tamaru.

Zbog problema sa porocima njegova karijera lagano se gasila, a kraj je bio tužan. Nino je preminuo prerano, u 43. godini, usled perforacije pankreasa uzrokovane prekomernim konzumiranjem alkohola.

Privatna arhiva

 

Njegovu ćerku Sandru Rešić svi znate. Od majke Slavice nasledila je dobar izgled, a od oca ljubav prema muzici. Učestvovala je i u „Zvezdama Granda“ i rijalitiju „Zadruga“. Druga ćerka Amela, udata Omerović, već godinama živi u inostranstvu, a u vreme očeve smrti rodila je sina kome je dala ime Amir.

Dejan Milićević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva