Popio je šaku tableta posle svađe sa ženom... Niko ne zna da je Snežana Đurišić spasla život ovom pevaču FOTO

Popio je šaku tableta posle svađe sa ženom... Niko ne zna da je Snežana Đurišić spasla život ovom pevaču FOTO

Autor: | 07/03/2023

0

Pevačica Snežana Đurišić spasla je život pokojnom kolegi Ninu Rešiću kada je, posle svađe sa suprugom, pokušao da digne ruku na sebe, prenose domaći mediji.

Pročitajte: Poginuo pevač Zvezda Granda - Stravična nesreća na auto-putu, imao samo 22 godine FOTO

Dejan Milićević

 

‒ Nino je tada toliko klonuo duhom da je poželeo da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Đurišić, sa kojom je, inače, imao i duet, koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je celu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca ‒ rekao je Ninov dobar prijatelj za Republiku, a i sam pevač je tada pričao o tome.

Pročitajte: Vesna Zmijanac u lošem stanju - Najbliži se ne odvajaju od folk zvezde, čeka se odluka o operaciji

Youtube printscreen

 

‒ Ne sećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Đurišić da joj kažem šta sam uradio. Ona je, kao svaki dobar čovek i dobar psiholog, na vreme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku akademiju, gde su mi isprali želudac i nekoliko dana ostavili na odeljenju. Sećam se da sam, kad sam se razbudio, osetio užasan bol, koji mi je prouzrokovao kateter.

Snežana Đurišić o nemilom događaju nikada nije pričala u javnosti. Nino Rešić preminuo je 2007. godine u Bijeljini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images