Šok i neverica, nisu uspeli da ga spasu: Milorad Mandić Manda preminuo na sceni!

Šok i neverica, nisu uspeli da ga spasu: Milorad Mandić Manda preminuo na sceni!

Autor: | 15/06/2016

0
foto Bosko Karanovic

Proslavljeni glumac Milorad Mandić Manda (55), oko 17.45 časova iznenada se srušio na sceni pozorissta Vuk Karadžić na Zvezdari. Zaposleni su odmah pozvali Hitnu pomoć. Na lice mesta brzo je došla ekipa koja je sat vremena radila reanimaciju.

- Predstava je počela normalno i sve je bilo u redu prvih 15 minuta, a onda je na scenu izašao Manda u ulozi Kapetana Kuke samo je odjednom pao na pod. Mi smo mislili da je to sve deo predstave, a onda su se u sali upalila svetla i shvatili smo da nešto nije u redu - kaže Jelena za Blic, a koja je sa decom bila na premijeri. Zbunjena publika još nije shvatila šta se dešava kada je supruga Milorada Mandića potrčala iz publike na pozornicu, a za njom i Sloboda Mićalović koja je sa ćerkom gledala predstavu.

- Zavesa se odmah spustila i nas su sve zamolili da izađemo iz sale, a ubrzo je stigla Hitna pomoć - prepričavaju događaj gledaoci koji su bili prisutni. Hitna pomoć je intervenisala na licu mesta i pružila prvu pomoć slavnom glumcu.
Reanimacija na žalost nije uspela, Milorad Mandić Manda je preminuo.

Milorad Mandić Manda rođen je u Beogradu, 3. maja 1961. godine.U svojoj 21. godini je postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. 6 godina kasnije je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Nakon diplomiranja je postao član beogradskog dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Godine 1989. je snimio više od 270 epizoda emisije „Bajka za laku noć“, priče za laku noć koje su se emitovale na nacionalnoj televiziji.

Od 1989. do 1995. je vodio emisiju za decu „S one strane duge“, što ga je uz Branka Kockicu, učinilo najpopularnijim dečjim glumcem i zabavljačem. Od 1995. je vodio emisiju „Više od igre“ na RTV Pink.

Milorad Mandić je igrao u brojnim srpskim filmovima. Najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića „Lepa sela lepo gore“.

Bio je voditelj kviza „Uzmi ili ostavi“, a vodio je i kviz „Ja volim Srbiju“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/Boško Karanović

Najnovije vesti