Zbog njega je ostavila Sergeja Trifunovića: Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović udata je za poznatog reditelja

Zbog njega je ostavila Sergeja Trifunovića: Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović udata je za poznatog reditelja

Autor: | 04/10/2023

0

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović udata za poznatog reditelja

Velika ljubav Milorada Vučelića, političkog funkcionera, uglednog novinara i bivšeg predsednika Fudbalskog kluba Partizan, bila je glumica Ljiljana Dragutinović. Njih dvoje imaju sina i ćerku. O Branislavu se dosta pisalo, najviše zbog veze sa voditeljkom Marijom Kilibardom, a ni Ana nije baš totalna nepoznanica.

ATA Images

 

Ana je po zanimanju pozorišni reditelj. Tu umetničku crtu verovatno je nasledila od majke, kao i njenu lepotu i šarm. Udata je za kolegu iz Crne Gore Veljka Mićunovića, s kojim ima sina.

Pročitajte: Sušta suprotnost Ljiljani Dragutinović - Ovo je druga supruga Milorada Vučelića

Upravo je zbog ljubavi prema Veljku raskinula sa Sergejom Trifunovićem, a pričalo se da je bila i u vezi sa Draganom Mićanovićem.

ATA Images

 
 

Ljilja je jednom prilikom rekla da joj ne smeta što su deca medijski eksponirana zbog njene popularnosti, mada njima verovatno nije svejedno.

– Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom”. Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi.

Unuk, kog joj je podarila ćerka, velika joj je radost.

Instagram

 

Iako se na neki način bavi javnim poslom, ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović nije deo javnog sveta. Na društvenim mrežama pojavi se tek kada Marija Kilibarda, izabranica njenog brata, objavi neku zajedničku fotografiju koja otkriva da su u sjajnim odnosima.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti