Roditelje mu svako veče gledate u omiljenoj seriji: Marko je genijalac, budući političar i sin našeg glumačkog para

Roditelje mu svako veče gledate u omiljenoj seriji: Marko je genijalac, budući političar i sin našeg glumačkog para

Autor: | 03/10/2023

0

Marko Savić je sin popularnog glumačkog para

Vladan Savić, cenjeni beogradski glumac koga gledamo u „Igri sudbine” i stalni član Pozorišta na Terazijama, u srećnom je braku sa Kristinom Savić. Interesantno je da i nju gledamo u popularnoj sapunici, u ulozi njegove partnerke Olge.

Boško Karanović

 

Pre nego što je počela da radi u horu teatra na Terazijama Kristina je bila deo pratećeg benda Zdravka Čolića, čak je jednom nastupila na Beoviziji. To nije čudno, budući da je diplomirala na Muzičkoj akademiji u Novom Sadu, odsek klavir. U poslednje vreme posvećena je drugoj umetnosti, glumi i dobro joj ide.

youtube printscreen

 

Poznati par ima dva sina. Stariji Marko studira prava u inostranstvu i specijalizuje se za područje bankarskog prava i finansijske regulacije. Kako stoji u opisu njegovog profila na Instagramu, on je nacionalni koordinator organizacije „Students for Liberty”, radi za nevladinu organizaciju „Ayn Rand Center Europe”, a u slobodno vreme svira bas-gitaru i bavi se ekstremnim sportovima.

Instagram

 

Marko je vrlo uspešan i predviđaju mu blistavu karijeru. No, kako vidimo na fotografijama, vrlo je zgodan. Verujemo da među pratiocima prednjače pripadnice lepšeg pola.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti