Milan Marić oduševio: Veliki gest o kome svi pričaju (video)

Milan Marić oduševio: Veliki gest o kome svi pričaju (video)

Autor: | 01/09/2020

0

Glumac Milan Marić trenutno je na samom vrhu karijere. Glavne uloge se nižu jedna za drugom, kako u pozorištu, tako i na filmu, a srca publike osvojio je već svojim prvim pojavljivanjem. Milan na svom "Instagram" profilu često komunicira sa svojim pratiocima, a jednim gestom ih je oduševio.

Naime, Milan je seo za šivaću mašinu i izradio maske, za đake, koji danas polaze u školu. Kao čovek, čiji je posao stao na neko vreme, usled pandemije korona virusa, Milan ima svest o tome koliko je bezbednost važna.

Glumac Milan Marić objavio je snimak na kome se vidi da sam šije maske za đake. A u opisu videa naglasio je da će ih 1. septembra lično odneti đacima u dve osnovne škole.

Pročitajte: Glumac Milan Marić proslavio je 30. rođendan na setu filma “Toma”, ali ovome se nije nadao!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Aug 31, 2020 at 5:57am PDT

- Spremaju se maskice za đake prvake. Do neba hvala dizajneru Igoru Todoroviću na želji i spremnosti da napravimo i poklonimo po 1000 maski za dve osnovne škole, a jedno veliko srce za sve ljude koji su u ovome učestvovali - napisao je on ispod "Instagram" objave, a onda su usledile brojne pohvale i komplimenti na njegov račun.

Podsećamo, Milan trenutno aktivno radi na snimanju filma i serije posvećene životu muzičke legende, Tome Zdravkovića, a u ovom projektu tumači glavnu ulogu.

Uz to, početkom pozorišne sezone, Milan će se vratiti na daske koje život znače. Iako je veoma uspešan u televizijskim projektima na kojima radi, glumac nikada nije krio da mu je pozorište veća ljubav.

– Po­zo­ri­šte mi je po­tre­b­no. Po­zo­ri­šte je moj idea­lan beg od sve­ga. A s dru­ge stra­ne, si­gu­ran sam da je mla­dom glu­m­cu po­zo­ri­šte neo­p­hod­no na pu­tu glu­ma­č­kog sa­zre­va­nja. - rekao je glumac jednom prilikom.

Pročitajte: Miloš Timotijević i Milan Marić - Koliko je novim seks-simbolima teško da sačuvaju privatnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni) on Sep 30, 2019 at 3:59am PDT


Verujemo da će Milan Marić, svojim talentom, ali i velikim srcem nastaviti da gradi uspešnu glumačku karijeru i sačuvati važno mesto koje ima u srcu domaće publike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram