Bred Pit ima novu devojku, ali ona još uvek ima muža? (foto)

Bred Pit ima novu devojku, ali ona još uvek ima muža? (foto)

Autor: | 01/09/2020

0

Vest da je Nikol Poturalski (27) nova devojka Breda Pita odjeknula je kao bomba. Ipak, ono što je još više šokiralo javnost je činjenica da je Nikol već udata. Danima su svetski mediji težili da otkriju kako izgleda suparnik Bred Pita, a sada su fotografije supruga mlade nikol preplavile društvene mreže.

Suprug nove izabranice Breda Pita, Roland Mari (68) fotografisan je u svom restoranu u Berlinu. Pomenuti restoran je i mesto na kome su se Bred i Nikol prvi put sreli pre tačno godinu dana.

Za romansu slavnog glumca i lepe maneke javnost je saznala kada su njih dvoje fotografisani na aerodromu. Par je naime odlučio da otputuje na romantično putovanje u Francusku, gde će uživati daleko od očiju javnosti.

Kako prenosi "Dayli Mail" Roland Mari je filozovski nastrojen prema odnosu svoje supruge i holivudskog glumca. Navodi se da je biznismen u "otvorenom braku" sa svojom 27-godišnjom partnerkom, sa kojom ima sedmogodišnjeg sina Emila.

Pročitajte: Bred Pit ima novu devojku, a besna Anđelina vuče potez koji će ga načisto slomiti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nicole_poturalski_offical on Aug 29, 2020 at 11:18am PDT


Iako se Roland Mari nije oglasio povodom putovanja na koje je otišla njegova supruga, bliski prijatelji za pomenuti magazin rekli su da je u njihovoj porodici sve u najboljem redu.

Ono što je posebno iznenadilo medije je činjenica da Bred poznaje Marija i da njihovo poznanstvo datira još od 2009. godine.

Nova devojka Breda Pita, Nikol se bavi manekenstvom, dosta putuje, a na društvenim mrežama ima više od 100.000 pratilaca, i redovno deli sadržaje i fotografije u različitim modnim izdanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nicole_poturalski_offical on Aug 28, 2020 at 3:27am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram