Savo Milošević ne želi više nazad: Ovog puta je definitivno kraj!

Savo Milošević ne želi više nazad: Ovog puta je definitivno kraj!

01/09/2020

0

Savo Milošević odlučio je da zauvek napusti posao koji je obavljao poslednjh godinu i po dana. Srpski fudbalski stručnjak podeo je neopozivu ostavku na mesto prvog trenera kluba "Partizan". Tako je ono o čemu se spekulisalo danima danas postalo i zvanično - Milošević je podneo ostavku na mesto šefa struke crno-belih, saznaje "Kurir".

Na njegovo mesto dolazi ljubimac Grobara i nekašnji trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Pročitajte: Savo Milošević - Nisam od onih koji povremeno veruju u boga- ili verujete ili ne


Uprava kluba iz Humske prihvatila je otkaz Miloševića posle dvodnevne sednice Odbora za hitna pitanja i isto toliko navodnog ubeđivanja Miloševića da ostane na kormilu crno-belih.

Ovo nije prvi put da Milošević podnosi ostavku na toj funkciji. Ista situacija dogodila se nakon poraza u Novom Pazaru. Ali dan kasnije Uprava kluba uspela je da ubedi Miloševića da ostane, za razliku od danas.

Kap koja je očigledno "prelila čašu" bio je poraz u Novom Sadu od ekipe Vojvodine. Pa tako crno-beli posle 6. kola u domaćem šampionatu zastaju čak šest bodova za večitim rivalom i liderom na tabeli Superlige Srbije, ekipom Crvene zvezde.

Pročitajte: Savo Milošević suočio se sa ogromnim gubicima, a evo kako uspeva da izdrži bol


Podsetimo, Milošević je na klupu Partizana seo u martu 2019. godine, nakon prekida saradnje sa FSS i ostavke na mestu potpredsednika te organizacije.

Sa Partizanom osvojio je Kup Srbije nedugo nakon što je seo na novu funkciju, pobedom na večitim rivalom u finalu golom Bojana Ostojića. Imao je Milošević priliku da prošle sezone ponovo uspeh, ali se sada u finalu preprečila novosadska Vojvodina koja je uzela trofej posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Luka Šarac