Na Instagramu jedno, u stvarnosti nešto sasvim drugo: Ovako Adrijana Lima zaista izgleda

Na Instagramu jedno, u stvarnosti nešto sasvim drugo: Ovako Adrijana Lima zaista izgleda

Autor: | 28/09/2023

0

Slike Adrijane Lime razljutile pratioce na Instagramu

Nakon što je na svet donela treće dete, Adrijana Lima suočila se sa negativnim komentarima na račun viška kilograma koje je dobila u trudnoći. Nekada jedna od najtraženijih manekenki na svetu povukla se iz javnosti kako bi uživala u majčinstvu i porodičnom životu, a uskoro bi mogla da se vrati na pistu.

Aurelien Meunier/Getty Images

 

Bivša srpska snajka bacila se na strogu fitnes-rutinu i režim ishrane kako bi što pre povratila figuru koju je imala pre trudnoće. Pričalo se da je uradila izvesne estetske korekcije jer su joj se konture lica vidno promenile. Njeni obožavaoci nisu pozdravili taj potez, uvereni da je bila dovoljno lepa i pre intervencija.

Pročitajte: Porođaj u 42. me je uništio! Adrijana Lima ponovo šokirala svet izgledom

Zanosna Brazilka ponovo se našla na udaru loših komentara kada se nedavno pojavila na Filmskom festivalu u Veneciji. Lima je objavila fotografije sa događaja na kojima izgleda fantastično, pa se javnost zapitala kako je moguće da je toliko brzo smršala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Međutim, ubrzo se ispostavilo da je manekenka preterala u fotošopu. Neobrađene fotografije sa crvenog tepiha dokazuju da Lima još nije došla do željene kilaže, iako, složićemo se, i dalje izgleda božanstveno.

Pročitajte: Prozivaju je zbog izgleda nakon porođaja - Adrijana Lima novom fotografijom brutalno odgovorila dežurnim kritičarima

Bivšu suprugu Marka Jarića osudili su da lažnim slikama šalje lošu poruku ženama koje su posle porođaja dobile višak kilograma da moraju što pre da ih se reše. Zamerili su joj i na previše filera, ali se nadaju da će poznata manekenka shvatiti da joj ništa od toga nije potrebno jer je i bez njih, posle svih ovih godina i troje dece, jedna od najlepših žena na svetu.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još