Porodica Seke Aleksić bogatija za jednog člana: Usvojili smo Ninu! VIDEO

Porodica Seke Aleksić bogatija za jednog člana: Usvojili smo Ninu! VIDEO

Autor: | 25/09/2023

0

Seka Aleksić je među retkim poznatim ličnostima koje su ne boje da budu surovo iskrene i autentične na svim društvenim mrežama. Za pevačicu je poznato da nema dlake na jeziku na Tviteru, gde deli kako svoje stavove tako i lepe trenutke iz svog doma. 

Instagram

 

Ovog puta Seka je oduševila javnost sa lepom vešću i pokazala još jednom da ima veliko srce.

"Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika, rekao je da nije njegova, a njegov JMBG na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv… zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara. Mnogo je preplašena, neuhranjena, na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa", napisala je folk diva uz snimak psića i Jakova koji je oduševljen novim pojačanjem u porodici.

 

 

Ovo nije prvi put da je pevačica pokazala da ima ogromno srce. Sredinom juna Seka je oduševila kada je otišla na maturu sa Mijom, koju su u školi zlostavljali zato što je Romkinja. 


Kada se na Tviteru proširila priča da su vršnjaci priredili ogromno poniženje devojčici, i da niko ne želi da ide sa njom na maturu, Seka se odmah ponudila da bude njena pratnja.

Pročitajte: Poznate mame ispratile svoje prvake u školu - Jakov rasplakao Seku, ćerka Slavice Ćukteraš mamina mala kopija

Seka je ispunila obećanje i otišla u Vrbas gde se upoznala sa porodicom devojčice, i onda je ispratila na maturski bal. Pevačica je donela Miji buket cveća , slikala se sa njom, i poslala poruku ljubavi i poštovanja koje treba da imamo jedni prema drugima.

instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti