Privatni avion Novaka Đokovića u kome biste poželeli da živite: Čist luksuz na nebu

Privatni avion Novaka Đokovića u kome biste poželeli da živite: Čist luksuz na nebu

Autor: | 24/09/2023

1

Privatni avion Novaka Đokovića čist lukuz na nebu

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković, osim skupocenih nekretnina u različitim delovima sveta, u svom vlasništvu ima i avion, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima smo mogli da vidimo u kakvoj letelici Nole putuje.

Instagram

 

Teniser je bio u društvu brata Đorđa Đokovića, snaje Saške Veselinov, a tu su im društvo pravili i fudbaler Mihailo Milutinović i njegova supruga Tijana.

Instagram

 

Na fotografiji vidimo Đorđa i Tijanu, dok Saška i fudbaler drže decu u rukama, a gde su se uputili to nije poznato. 

Pročitajte: Da li primećujete nešto na fotografiji Novaka i Jelene Đoković - Pojavili su se sinoć na crvenom tepihu...

Velika i udobna kožna sedišta, komforan dvosed, stočići za ručak i to sve u umirujućoj bež boji, prostor u kome biste poželeli da živite, a ne samo putujete. I dok uživamo gledajući čist lukuz na nebu, prisetimo se koje sve nekretnine poseduje Nole.

Instagram

 

Marbelja - Teniser je 2020. godine pazario luksuznu vilu u Marbelji, nakon što ju je iznajmljivao za vreme pandemije. Tamošnji mediji preneli su da je teniser za ovo velelepno zdanje izdvojio 10 miliona evra.

Poseduje bogat sadržaj kao što je teniski teren, bazen, veliki vrt, kutak za roštiljanje, saunu, spa centar, igralište za decu, kao i ogromnu garažu.

Profimedia

 

Monte Karlo - Nole je takođe kupio i nekretninu u Monaku, odnosno na mondenskoj destinaciji za odabrane. Nije poznato koliko novca je teniser izdvojio za ovu nekretninu.

Beograd - Đokovići su pazarili i stan u Beogradu, a u pitanju je jedno od najelitnijih naselja West 65. Reč je o penthausu od 250 kvadrata, za koji je izdvojeno oko 545.000 evra.

Zanimljivo je da stan ima veliku terasu od oko 100 kvadrata, koja poseduje bazen.

Pročitajte: Ženo, od čega si satkana - Dok je Novak plakao kao dete na balkonu, Jelenin potez svima je promakao

Tivat - Novak u Tivtu poseduje stan čija je vrednost oko 2,2 miliona evra. Nekretnina se nalazi u Porto Montenegro kompleksu koji sadrži terene za tenis, fudbal, polo, bazene, restorane i mnoge druge zanimljivosti. Kompleks takođe poseduje i marinu, što je Novaku veoma zgodno zbog jahte koju ima.

Kosmaj - Nakon pandemije odjeknula je vest da Novak kupuje i uređuje imanje na Kosmaju. U pitanju je imanje od nekoliko hektara, a prethodono su tu živeli Elena i Jugoslav Karić. Njih dvoje su kuću posle razvoda prodali za 2,9 miliona evra.

Nova s printscreen

 

Majami - Đokovići u svom vlasništvu imaju i nekretninu na Floridi. Naime, Novak i Jelema su pre nekoliko godina kupili stan u Majami Biču, u središtu parka od 35 hektara.

Ova nekretnina ima panoramski balkon sa kog se pruža pogled na Atlantski okean, zaliv, park i grad. Zgrada ima veoma bogat sadržaj. Stan je plaćen više ok 5 miliona dolara, a budući da teniser nikada nije živeo u njemu, prodao ga je za čak 7,15 miliona dolara.

Njujork - Teniser poseduje i dva penthausa u Njujorku, a za koje je izdvojio 10 miliona evra. dizajnirao ih je čuveni arhitekta Renco Piano, a nalaze se u najelitnijem delu grada.

Ruma - Novak i Jelena sagradili su prelepu vilu kraj pavlovačkog jezera, u Rumi. Sama vila ima oko 1.200 kvadrata.

Komentari (1)

Loading
Caca 12:16 26.09.2023
Odgovori

Neka ima još deset puta toliko, sve je on zaradio svojim znojem i rukama. Treba držati taj reket I lupati tu lopticu satima.Ziv u zdrav ti bio nama zajedno sa porodicom. PONOSU NAŠ. SREĆNO U DALJEM TAKMICENJU I U ZDRAVLJU, VOLIMO TE.

hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti