Aleksandra Prijović slavi rođendan, najlepše čestitke stigle od supruga Filipa i njegove majke

Aleksandra Prijović slavi rođendan, najlepše čestitke stigle od supruga Filipa i njegove majke

Autor: | 22/09/2023

0

Aleksandra Prijović ovog septembra ima mnogo razloga da bude srećna. Rasprodala je dva koncerta u beogradskoj “Štark Areni”, verovatno će i treći koji je takođe zakazan, ali pre toga – veliko porodično slavlje. Naime, popularna pevačica danas puni 28 godina i najmiliji su joj već spremili posebnu zabavu i iznenađenja.

ATA Images

 

Prva čestitka stigla je od supruga Filipa Živojinovića, koji je uz poruku “Srećan rođendan, mama” objavio i nikad viđenu zajedničku fotografiju.

Instagram

 

Prija ceo dan deli čestitke porodice i prijatelja na Insta storiju, a jedna je fanovima posebno zapala za oko. Potpisuje je njena svekrva, Filipova majka.

Pročitajte: Kako je samo porastao! Sina Aleksandre Prijović ne viđamo često, baka Zorica oduševila slikama iz porodičnog doma

“Srećno, najsrećnije, draga moja!”, napisala je Zorica Desnica Nakić, koja sa porodicom živi u Americi. Ako ste se pitali u kakvim su odnosima, slika na kojoj ih vidimo u zagrljaju sve će vam reći bez ijedne reči.

Instagram

 

Kada su joj svojevremeno postavili pitanje s kojom svekrvom ima bolji odnos, Zoricom ili Lepom Brenom, Aleksandra je rekla da je teško odgovoriti:

- Stalno se čujem sa obema. Brena dolazi kad god može, kao i Zorica, i obe su mi drage jer su deo moje porodice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Slične Vesti