U svemu ga podržavaju, ali iz senke: Vlado Georgiev pokazao oca Dragoljuba i majku Borku

U svemu ga podržavaju, ali iz senke: Vlado Georgiev pokazao oca Dragoljuba i majku Borku

Autor: | 21/09/2023

0

Roditelji Vlade Georgieva konačno u javnosti

Iako je izuzetno popularan i tražen, Vlado Georgiev retko se pojavljuje u medijima, a njegovi roditelji – još ređe. Skoro da i ne znamo kako izgledaju. Otac Dragoljub i majka Borka prate ga od prvog dana i u svemu podržavaju, ali iz senke.

Luka Šarac

 

Vlasnik rado slušanih balada, nekad veliki srcelomac koji se smirio otkako je u vezi sa Milicom Samardžijom, sa kojom je dobio dve ćerke, pratiocima na Tviteru saopštio je nešto jako važno.

Pročitajte: I on ima đaka prvaka - Vlado Georgiev se pohvalio starijom ćerkom, upoznajte Sofiju

„Imao sam najlepši razgovor sa ocem i majkom u poslednjih deset godina. Čuvajte roditelje i pazite ih... Spremam se da isplovim večeras i morao sam da prođem tekuće stvari. Prošlo top! Vratite se na ljubav i muziku. Volim vas sve!“, napisao je popularni Barba uz fotografiju sa ocem i majkom, nastalu ovih dana u Crnoj Gori.

Twitter

 

Georgiev je rođen u Dubrovniku, odrastao je u Herceg Novom, a od devedesetih živi u Beogradu. Vladu i njegovog deset godina starijeg brata Sašu roditelji su vaspitavali u skladu sa tradicionalnim vrednostima.

Nisu bili baš srećni što je odabrao muziku kao životni poziv, želeli su da se bavi nekim sigurnijim poslom. Ipak, podržali su ga. Nisu pogrešili, kao uostalom ni on.

Privatna arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti