Sušta suprotnost Ljiljani Dragutinović: Ovo je druga supruga Milorada Vučelića, misteriozna Ana

Sušta suprotnost Ljiljani Dragutinović: Ovo je druga supruga Milorada Vučelića, misteriozna Ana

Autor: | 20/09/2023

0

Supruga Milorada Vučelića retko se pojavljuje na javnim događajima

Milorad Vučelić godinama je bio u braku sa glumicom Ljiljanom Dragutinović, sa kojom je dobio sina Branislava i ćerku Anu.

Instagram

 

Milorad i Ljiljana razveli su se davnih dana, a on se ponovo oženio. Verovatno poučen prethodnim iskustvom, odnosno činjenicom da je njegov privatni život bio medijski eksponiran, detalje vezane za drugi brak vešto krije.

Pročitajte: Marija Kilibarda blista pored Baneta Vučelića - On zbog ljubavi doneo važnu odluku, ona otkrila detalje venčanja

Poznato je tek toliko da se njegova supruga zove Ana Dapčević, a otvaranje Palate umetnosti „Madlena“ prošle godine bilo je retka prilika da ih vidimo zajedno na nekom javnom događaju.

Boško Karanović

 

Podsetimo, o ljubavnom životu Milorada Vučelića ne zna se mnogo, tek devedesetih godina pričalo se da mu je srce zarobila Vesna Zmijanac.

Ona je u to vreme već imala ćerku Nikoliju, koju je dobila u braku sa doktorom nauka Vladom Jovanovićem, i status folk dive. Vučelić, tada šef socijalista u parlamentu, važio je za naočitog muškarca, na čiji su šarm navodno pale mnoge poznate žene.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti