Retko je viđamo u javnosti: ova prelepa doktorka je ćerka Mire Škorić

Retko je viđamo u javnosti: ova prelepa doktorka je ćerka Mire Škorić

Autor: | 19/09/2023

0

Mira Škorić sinoć se pojavila na koncertu Jelene Karleuše, a društvo joj je pravila jedna zgodna mlada dama. Mnogi u prvi mah nisu znali o kome se radi, ali kada se ispred njih dve skupila armija fotografa, sve je bilo jasno. Folk zvezda je na JK šou stigla sa svojom ćerkom Milicom Jeremić.

Boško Karanović

 

Pročitajte: Pevačica i hirurg - Svadbu Mire Škorić i uglednog doktora Jeremića pratila je cela nacija, i dalje nosi epitet najveselije (foto)

Budući da se nikad nije previše eksponirala i da je javni život ne zanima, nije čudo što je prethodne večeri izazvala toliko pažnje. A ko pomno prati estradne prilike, seća se Mirine velike ljubavi, hirurga Vase Jeremića. Milica je kruna njihovog braka. Krenula je očevim stopama, upisala medicinu i danas je ugledna doktorka.

Instagram

 
 

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u svoju ćerku. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv - rekla je Mira jednom prilikom.

Pročitajte: Doktorka i arhitekta - Ćerka Mire Škorić danas slavi poseban dan, a evo kako izgleda njen tajanstveni muž

Milica je prava lepotica. Izgleda poput holivudske zvezde, moglo se čuti sinoć. Prošlog septembra na intimnoj ceremoniji izgovorila je sudbonosno “da” dugogodišnjem izabraniku, biznismenu Sebastijanu Kaplareviću, i uživa u svakoj sekundi braka. Popularna pevačica zaista ima sve razloge da bude i ponosna, i najponosnija.

ATA Images

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti