Doktorka i arhitekta: Ćerka Mire Škorić danas slavi poseban dan, a evo kako izgleda njen tajanstveni muž

Doktorka i arhitekta: Ćerka Mire Škorić danas slavi poseban dan, a evo kako izgleda njen tajanstveni muž

Autor: | 04/09/2023

0

Milica Jeremić Kaplarević, ćerka Mire Škorić, udala se 4. septembra prošle godine za svog dugogodišnjeg izabranika Sebastijana.

Instagram

 

Ruku podruku s ocem, doktorom Vasom Jeremićem, lepa Milica stala je pred matičara u kasnim popodnevnim satima. Bila je to retka prilika da je javnost vidi, budući da je godinama vešto izbegavala svetlosti reflektora.

Pročitajte: Šta se dogodilo Miri Škorić? Pevačica zaprepastila izgledom, svi zumiraju fotografije

Prvi ples mladenci su odigrali uz pesmu “Ostani kraj mene”, a zatim je usledilo veliko slavlje na kojem su viđene brojne poznate zvanice: Jelena Karleuša, Snežana Đurišić, Ilda Šaulić, Zorica Brunclik, Ivica Dačić, Aleksandar Antić...

ATA Images

 

Doktorka Milica srce je poklonila arhitekti Sebastijanu Kaplareviću. Osim činjenice da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa, o zetu Mire Škorić nema drugih podataka.

Instagram

 

Nedugo posle venčanja, Milica i Sebastijan proveli su medeni mesec u Parizu. Duge ljubavne šetnje Vandomom, najelegantnijim trgom na planeti, gde su smešteni centri skoro svih francuskih modnih kuća i šik hoteli poput Rica, tek su bile neke od njihovih aktivnosti.

Instagram

 

Instagram

 

Milici i Sebastijanu čestitamo prvu godišnjicu braka, a kako je izgledalo venčanje Mire Škorić i doktora Vase Jeremića pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti