I on ima svog anđela čuvara: Danil Medvedev pokazao preslatku ćerkicu Alisu

I on ima svog anđela čuvara: Danil Medvedev pokazao preslatku ćerkicu Alisu

Autor: | 14/09/2023

0

Ćerka Danila Medvedeva je kao med

Danil Medvedev, jedan od najboljih tenisera današnjice, poslednjih godina zadaje dosta muke i glavobolje Novaku Đokoviću. Namučio ga je i na upravo završenom US Openu, ali je, za razliku od prethodnog susreta na istom mestu, ovog puta Nole bio uspešniji.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Đoković je, kao i u većini finalnih mečeva, imao podršku cele porodice. Jelena, Stefan, Tara, roditelji, svi su bili tu.

Pročitajte: Roditelji Jelene Đoković ponovo bodre zeta - Pogledajte kako su se Vera i Miomir obukli za finale US Opena

S druge strane, ni simpatičnom Rusu nije falilo najvatrenijih navijača. Doduše, ćerkica nije mogla da prati duel jer deca mlađa od pet godina ne bi trebalo da budu prisutna u publici, a Alisa će u oktobru proslaviti prvi rođendan. Videli smo Novaka kako se slomio od emocija u Tarinom zagrljaju, ali Medvedev zbog strogih grend-slem pravila nije imao tu privilegiju.

No, posle poraza ga je utešila supruga Darija, koja ga je sve vreme bodrila, i to prilično glasno. Ona mu je, kako je jednom istakao, u karijeri važna koliko i stručni štab.

Instagram

Upoznali se se još kada su bili tinejdžeri, tokom turnira u Norveškoj. I Darija, devojačko Černiškova, nekad se bavila tenisom, ali ju je život odveo drugim putem, na studije novinarstva.

Nekoliko godina posle prvog susreta ponovo je stupila u kontakt sa Danilom. Poslala mu je poruku na Instagramu i počeli su da se dopisuju. Venčali su se 2018. godine na privatnoj ceremoniji. Ćerkica je kruna velike ljubavi, centar sveta i cele porodice, kojoj je baza Monte Karlo.

Instagram

 

Posle takmičenja u Njujorku, popularni Medi obradovao je pratioce na Instagramu zajedničkom fotografijom. U prvom planu je mala Alisa. Liči na tatu, primetili su mnogi.

Kum na krštenju bio joj je Danilov kolega, blizak prijatelj i sunarodnik Andrej Rubljov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medvedev Daniil (@medwed33)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images