Bivši partner joj je pravio velike probleme oko deteta: Viktorija se za ćerku borila kao Lavica, ovo je Tara danas

Bivši partner joj je pravio velike probleme oko deteta: Viktorija se za ćerku borila kao Lavica, ovo je Tara danas

Autor: | 12/09/2023

0

Ćerka Snežane Mišković Viktorije je uspešna mlada dama

Legendarna rokerka Snežana Mišković Viktorija ima bezbroj hitova i karijeru koja dugo traje, još od početka osamdesetih, ali nema sumnje da je životni uspeh na koji je najviše ponosna ćerka Tara. Iako se pevačica posle učešća u rijalitiju povukla iz javnosti, na Fejsbuku se ponekad oglasi i otkrije neku epizodu iz svoje svakodnevice.

Arhiva HELLO!

 

Iza Viktorije su burne ljubavne priče. Sa prvim suprugom nije imala sreće, a ništa bolje nije bilo ni sa drugim izabranikom, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici. Sa njim je dobila Taru.

Kada su se rastali, pravio joj je velike probleme oko deteta. U početku je on imao starateljstvo, ali je kasnije ćerka pripala njoj. Uspela je da je izvede na pravi put.

Pročitajte: Dom Snežane Mišković Viktorija zavijen u crno - Teško je, ode ti meni na bolje mesto...

‒ Kad je trebalo da upiše fakultet, pitala me je da li postoji fakultet za direktore. Pa, Tara je diplomirala evropski biznis i marketing na Evropskom univerzitetu! – pohvalila se Viktorija pre dva leta.

Facebook

 

Tara, koja nosi očevo prezime Milenković, pre nekoliko godina u intervjuu za Pink otkrila je da je rok diva brižna majka i da su joj njeni saveti veoma važni.

‒ Ono što mi uvek govori je da volim sebe takvu kakva jesam, da uvek treba da imam stav, da se borim u životu koliko god da je teško i da nikad ne odustanem od svojih ciljeva.

Facebook

 

Ćerka Snežane Mišković Viktorije sada ima 23 godine, a kako izgleda otkrila nam je upravo pevačica. „Rodila majka!“, napisala je pored Tarine fotografije sa Krita.

Facebook

 

 


 


 


 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Najnovije vesti